De Avonturen van Kuifje : Het Geheim van de Eenhoorn - het spel

De Avonturen van Kuifje : Het Geheim van de Eenhoorn - het spel

Add this app to your lists
“Een van de beste en meest fantasierijke filmspellen die ik in jaren heb gespeeld. […] Zowel fans als spelers die niet bekend zijn met de reizen van deze jonge verslaggever zullen volop genieten van dit stijlvolle avontuur” – Pocket Gamer
“De Avonturen van Kuifje: Het geheim van de Eenhoorn is een van de meest volwaardige spelbelevingen die je zult ervaren op iOS.” – Touch Gen 4.5/5

Ontdek de spannende wereld van De Avonturen van Kuifje in het officiële filmspel voor iPhone & iPad! Schatten en avontuur staan je te wachten als je Het geheim van de Eenhoorn ontrafelt!

NIEUWE UITDAGINGEN BIJ ELKE BEURT
Gebruik stealth om langs bewakers te sluipen, begin een zwaardgevecht, bestuur een vliegtuig, los puzzels op, race tegen een kameel en ontdek veel meer spannende belevenissen.

ONTMOET KUIFJE'S VRIENDEN
Kuifje kan dit niet alleen! Hij heeft hulp nodig van zijn vrienden. Bestuur zijn hond Bobbie, Kapitein Haddock en zelfs de legendarische Sir Francis Haddock tijdens het tijdperk van de piraten.

PLEZIER VOOR IEDEREEN
Casual spelers en pro's zullen zeker plezier beleven van het spel. Dankzij de toegankelijke besturing kun je eenvoudig contact maken met de omgeving. Met een veeg van je vinger (of een kanteling van je telefoon) kun je de wereld ontdekken, aanwijzingen en voorwerpen verzamelen en tegen schurken vechten.

EEN PRACHTIGE 3D WERELD
Elk gebouw en personage zijn zorgvuldig gecreëerd met verbluffende 3D-graphics en animatie die perfect bij de stijl van de film passen. Ervaar zelf hoe het is om door Kasteel Molensloot, de woestijn en het schip de Karaboudjan in HD te lopen.

*******************************************************

Bezoek de officiële website op www.gameloft.com
Volg ons op Twitter via http://twitter.com/gameloft of vind ons leuk op Facebook via http://facebook.com/gameloft voor meer info over nieuwe games.
Bekijk onze filmpjes en gametrailers op www.youtube.com/gameloft.
Ga naar ons blog op http://blog.gameloft.com/ voor alle nieuwtjes van Gameloft.

Recently changed in this version

Added French voices and fixed iPad 3/iPad 4 compatibility issues


Last activity on De Avonturen van Kuifje : Het Geheim van de Eenhoorn - het spel
Comments and ratings for De Avonturen van Kuifje : Het Geheim van de Eenhoorn - het spel

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!