FREE DOWNLOAD

4Service HSEQ

  4Service HSEQ icon

  4Service HSEQ

  by: 6 6

  6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Dette er 4SERVICE AS' app til bruk ved innrapportering av HMS-hendelser og kvalitetsrelaterte saker. Appen inneholder systematikk for å sende melding om avvik, observasjoner, nestenulykker, ulykker og forbedringsforslag, samt en egen modul for dokumentasjon av gjennomførte sikker-jobb analyser / risikoanalyser og en annen for inspeksjoner og revisjoner.

  Appen er strippet for alle unødvendige funksjoner og knapper for å gjøre den mest mulig brukervennlig. Likevel er det et komplett rapporteringsverktøy som oppfyller alle våre krav og behov, og vi anser forbedringsmulighetene ved å bruke appen i bedriften vår for store.

  Vi i 4SERVICE tror på KIS-prinsippet. Keep It Simple. Alt for mange organisasjoner lager HMSK-systemene sine for kompliserte, noe som resulterer i underrapportering og en mengde byråkratisk rot.

  Vår app, som er en skreddersøm av den originale «HSEQ Free» fra Mellora AS, skal skape HMSK-entusiasme!

  Appen er koblet til www.hseqreports.com for oppfølging og behandling av alle saker. Synkronisering når man ikke er online vil skje automatisk når nettforbindelse igjen opprettes. Du vil trenge brukernavn og passord for å kunne bruke appen til rapportering.

  Users review

  from 6 reviews

  "Good"

  6