FREE DOWNLOAD

Åre Play

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Nu kan du se TV Åre när du vill och var du än är - Play Anytime.

  TV Åre är Sveriges ledande tv kanal när det gäller action- och outdoor- sporter.
  Varje morgon under vintersäsongen live-sänder vi “God Morgon Åre” – där vi rapporterar om väder, liftar, aktiviteter och nöjen i Sveriges bästa skidområde.
  På eftermiddagar och kvällar visar vi allt från de senaste skid- och snowboard- filmerna till skate, klättring, rafting, vågsurfing och rapporter från de stora tävlingarna runt om i världen, allt detta blandat med lokala inslag om Åre i en skön mix.

  I startskedet kan du enbart se vår liveström men vi utökar appen eftersom och siktar på att i framtiden även kunna erbjuda ett stort utbud av våra inslag och sparade sändningar inuti appen.

  Åre besöks årligen av ca 500 000 gäster från hela världen och TV Åre tillsammans med Åre Radio är desnabbaste och bästa informationsbärarna i området. TV Åre finns med i basutbudet via Telia Digital TV i större delen av Sverige och via ComHem’s kabelnät i Åre med omnejd samt på webben och via appen i hela världen.
  TV Åre och Åre Radio når gästboenden, butiker, liftstationer och restauranger med den senaste informationen.

  Missa inte Åre Radio appen som även den finns att hämta gratis.

  För bästa upplevelse och videokvalitet rekommenderar vi trådlösa nätverk (WiFi).

  Appen är gratis men din mobiloperatör tar eventuellt betalt för dataöverföringen när du surfar via mobilen. Kostnaden kan variera mellan olika operatörer och abonnemang, för mer information kontakta din telefonoperatör.

  Users review

  from 6 reviews

  "Awesome"

  9