DOWNLOAD  $21.46

Bantning med hypnos

  DOWNLOAD  $21.46

  Screenshots

  Description

  Få en automatisk och effektiv viktminskning med hjälp av bantning med hypnos

  Lär dig hur du får en naturlig viktminskning. Tekniken är både effektiv och enkel, och du kan lära dig den med hjälp av ljudboken Bantning med hypnos redan i dag.

  Få en naturlig och varaktig viktminskning med hypnos

  Viste du att, naturligt smala människor har en helt annat psykologiskt förhållande till mat och det här med att äta? Det mest intressanta är att sättet de gör det på är

  ENKEL - Det är mycket få principer du skall följa och du får hjälp för att implementera det hela. Med hjälp av hypnosen får du naturliga bantningsprinciper in i ryggraden, så att det fungerar helt automatiskt framöver

  FLEXIBEL - Det finns INGA regler för vad du får äta. Det finns inga poängsystem och du skall inte avstå maten. Så länge som du känner till de naturligt smalas tankeprinciper, kan du välja att äta det du har lust till.

  EFFEKTIV - Naturligt smala människor är per definition smala. Det har inget att göra med gener och tur - det handlar om deras psykologiska förhållande till mat. Och den kan läras med hjälp av hypnos

  SNABB - Tekniken som de smala människorna använder sig av (oftast utan att veta om det själva!) är lätt och snabb att använda - och kräver varken blod, svett eller tårar. Det är helt enkelt bara ett annat sätt att tänka på.

  Vad Bantning med hypnos inte är - och vad får du för resultat

  Bantning med hypnos är INTE att du skall äta som en fågel och träna 4 timmar om dagen - det är inte meningen med det här programmet. Tankegången är att vi tillsammans skruvar lite på de små kugghjulen, som gör en STOR förändring – utan att du skall svälta dig själv eller motionera tills du faller ihop.

  Resultatet är att du genom en mycket liten insats kan ändra hela ditt sätt att tänka på och reagera på mat, så att du automatiskt äter det du har behov av och låter de saker du vill undvika ligga kvar.

  Därmed uppnår du både en viktminskning nu och här - och håller vikten nere i framtiden.

  Det är en riktigt god idé att upprepa lyssnandet varje dag under en period, så att du får det hela med, och din hjärna och kropp ställer in sig på den nya mala tankegången.

  Går ner i vikt - Det får du med Bantning med hypnos programmet

  Det du lär dig i Bantning med hypnos är att sluta upp med att ha en konstant kamp med maten. Det är mycket lättare att lära sig att tänka, reagera och äta utifrån de principer som naturligt smala människor gör. Det varar inte länge förrän du kan bli en av dem.