FREE DOWNLOAD

Beleef de Kempen

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Trek je wandelschoenen aan en beleef de Kempen!

  Deze app biedt je wandelroutes die je de Kempen laat beleven. Belevingsroutes die de ene keer informatief en de andere keer verhalend zijn. Soms loop je door de bossen, dan over de heide, in de dorpskern van Vessem of langs de Kleine Beerze. Vessem herbergt een schat aan interessante plekken en verhalen. Via de app krijg je toegang tot informatie achter deze plekken. Oude foto’s, geluidsfragmenten, interviews met mensen uit de streek en unieke video’s. De routes liggen vast. De lengte van de route is afhankelijk van de gekozen route. Vanaf de verschillende startpunten navigeert de app je over de route totdat je weer terug bent bij het startpunt. De startpunten bieden parkeergelegenheid, toiletten, de mogelijkheid om wat te drinken en gratis wifi. De app werkt geheel offline en is daarom overal tijdens de route beschikbaar.

  Via de app kun je de routes delen en vrienden uitnodigen om met je te wandelen. En in de Dwaallandroute kun je zelfs je eigen foto’s uploaden.

  Naast de belevingsroutes bevat de app ook alle ‘standaard’ wandelroutes van www.eerselwandelgemeente.nl. Op deze manier heb je een keuze uit ruim 1700 kilometer wandelroutes. Met de selectietool bepaal je zelf welke route het beste bij je past.

  Niet alleen de app maar ook alle ruim 170 wandelroutes in de app zijn geheel gratis.

  Users review

  from 1 reviews

  "OK"

  4