FREE DOWNLOAD

Berita Malaysia

    • SEARCH TYPE
    Berita Malaysia icon

    Berita Malaysia

    by: 14 7.8

    7.8 Users
    rating
    FREE DOWNLOAD


    Screenshots

    Description

    Cakna menyediakan berita pelbagai sumber dalam empat bahasa utama rakyat Malaysia iaitu Melayu, Cina, Tamil dan Inggeris melalui sumber asal akhbar. Semua berita pelbagai sumber boleh dibaca terus daripada aplikasi tanpa perlu melayari berita ke browser lain. Aplikasi ini juga akan turut hantar kemaskini berita dari masa ke masa terus ke notifikasi anda.

    Cakna - Berita Malaysia merupakan aplikasi khas untuk rakyat Malaysia untuk menerima berita terkini dan muktakhir dalam satu aplikasi native android bertemakan Material Design terkini Android Lollipop. Aplikasi ini turut menyokong android KitKat

    News Source:

    Bahasa Malaysia: Berita Harian | Harakah Daily | Harian Metro | Kosmo! | Malaysia Kini | Agenda Daily | Keadilan Daily | Sinar Harian | Utusan Malaysia

    English: Malaysia Kini | News Straits Times | The Star | The Sun | Malay Mail | Malaysia Today | Free Malaysia Today | The Malaysian Insider

    Mandarin: Nanyang Siang Pau | Kwong Wah Yit Poh | Guang Ming | Oriental Daily | Malaysia Kini

    Tamil: Vanakkam Malaysia, Semparuthi

    Cakna TV Channels:

    Astro Awani | Sinar TV | Kini TV | Star TV | TV Selangor | Metro TV | Harakah TV | Kelantan TV | FMT News | Vanakkam TV

    ----------------------------------------------------------

    Cakna - Berita Malaysia is an application that caters all your need for keeping up to date with Malaysian News. The app is designed with Android Lollipop Material Design allowing you to surf through your news feed smoothly. You can easily browse through Malay, Chinese, English and Tamil newspapers on the go.

    This might be one of the best looking Malaysian News Reader available yet. Browse through various news source directly inside the app without the need to open another browser. We welcome your feedback and suggestion to help us improve this app.

    In-App purchase will allow user to remove ads from the app

    Users review

    from 14 reviews

    "Great"

    7.8

    Users comments for Berita Malaysia

    Zack Fair

    by Zack Fair

    Sep 04, 2015  |  "Awesome"

    1. Suggest implement double tap Back button to exit app (to avoid accidental exit). 2. Explain more in details the benefit of Pro version inside the description.

    Imran Hadi

    by Imran Hadi

    Aug 05, 2015  |  "Poor"

    Ip block for no reason

    WAN MUHAMMAD AZIMS

    by WAN MUHAMMAD AZIMS

    Jun 26, 2015  |  "Great"

    Yg lain kekal kan

    The Beeboy

    by The Beeboy

    Jun 24, 2015  |  "Great"

    apesal tak boleh baca directly kat app je? Nak kena guna browser ni macam leceh sikit la. Nice app.