DOWNLOAD  $4.17

Boom Id - Bomen van Europa

  Boom Id - Bomen van Europa icon

  Boom Id - Bomen van Europa

  by: 4 7.6

  7.6 Users
  rating
  DOWNLOAD  $4.17

  Screenshots

  Description

  Boom Id - Bomen van gematigd Europa

  Het origineel en de beste. Boom Id - Bomen van gematigd Europa - is een veldgids voor bomen van het open veld en het natuurlijke bosgebied van de gematigde gebieden van Europa. De gids is gemaakt door professionele ecologen, accepteer dus geen goedkope imitaties. Onze app bevat niet alleen meer boomsoorten dan andere apps, hij bevat ook de juíste boomsoorten.

  Details van de boom kunnen vanuit een gemakkelijk te gebruiken lijst worden bereikt, of de identificatieformulieren kunnen worden gebruikt. Voor de identificatie stelt de app een korte serie vragen over de boom. Op basis van de antwoorden berekent hij een korte lijst van de bomen die het meest in de buurt komen. De gebruiker krijgt een geschat percentage te zien dat de waarschijnlijkheid dat de boom correct is, weergeeft. Als u op een boom in de lijst klikt, worden de details over de boom weergegeven. Bomen kunnen ook met elkaar vergeleken worden.

  De app heeft geen internetconnectie nodig: de gehele inhoud wordt gedownload bij aanschaf van de app.

  De gematigde zones van Europa die opgenomen zijn in deze app bevatten de loofbossen en gemengde bossen van Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Groot-Brittannië. De alpine gebieden en Mediterrane landen worden niet gedekt, omdat deze gebieden een heel andere ecologie kennen.

  Users review

  from 4 reviews

  "Great"

  7.6