FREE DOWNLOAD

Bortførelsen af Kong Valdemar

  • SEARCH TYPE
  Bortførelsen af Kong Valdemar icon

  Bortførelsen af Kong Valdemar

  by: 2 7

  7 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Bortførelsen af Kong Valdemar Sejr
  Kom med på jagt på Lyø i år 1223. Tag med på en fysisk rejse tilbage til middelalderen og bliv en del af danmarkshistorien. I rollen som ung adelsmand oplever du hjortejagt, intriger og en kongelig kidnapning.

  Som nyt medlem af hirden er du en del af jagten hvor forræderen Sorte Henrik og Kong Valdemar Sejr konfronterer hinanden i en magtkamp om danmarks fremtid. Hvem skal du holde med for at vinde hæder og ære?

  Bortførelsen af Kong Valdemar Sejr er en Augmented Reality app til telefoner og tablets, der lader dig opleve den historiske bortførelse på Lyø, der bl.a. resulterede i Jydske Lov og samlingen af Danmark under Dannebrog.

  Bortførelsen af Kong Valdemar Sejr kan bruges ved klasse, familiebesøg og vandreture på Lyø, samt i klasseværelset efter besøget på Lyø.

  Bortførelsen af Kong Valdemar Sejr er en del af ICE-projektet under Kulturregion Fyn og støttet af Kulturministeriet. App’en er udviklet og produceret i samarbejde mellem Øhavsmuseet og Die Asta Experience, PortaPlay og Søren Robert Lund Arkitekter, app-programmering af KnapNok Games.

  Users review

  from 2 reviews

  "Great"

  7