FREE DOWNLOAD

Doctors Inc.

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  DOCTORS INC.
  Doctors Inc. is een kliniek voor cosmetische behandelingen, opgericht door Jani van Loghem, cosmetisch arts en chef de clinique bij Doctors Inc. De cosmetische kliniek is gelegen in een prachtig stukje Amsterdam centrum. U kunt er terecht voor bijvoorbeeld Botox, fillers, een liquid facelift, liposculptuur of macrolane behandeling.

  MINIMALE INGREPEN, OPTIMAAL RESULTAAT
  De kliniek is gespecialiseerd in cosmetische ingrepen die de natuurlijke schoonheid van mensen naar buiten kan brengen door middel van minimale ingrepen. Een cosmetische behandeling bestaat soms alleen al uit een stimulerende peeling, maar kan ook - al dan niet- in combinatie met een injectable behandeling worden gedaan, waarvan Botox en filler behandelingen de bekendste zijn. Doctors Inc. is niet alleen bekend om de hoogwaardige producten die worden gebruikt, maar vooral om de uitermate kundige en veilige injectietechnieken die bij onze cosmetisch artsen de standaard zijn.

  VOOR ALLE WENSEN
  De cosmetische kliniek heeft echter ook een plastisch chirurg in huis, wanneer een behandeling met injectables niet toereikend is voor jouw wensen. Daarnaast heeft de kliniek ook een schoonheidssalon, waar onze schoonheidsspecialiste de overige beauty wensen van de klant vervult met een grote verscheidenheid aan schoonheidsbehandelingen en huidverbeteringsprogramma’s. Wat jouw wens op beauty gebied ook is, Doctors Inc. weet raad.

  Users review

  from 2 reviews

  "Awesome"

  10