FREE DOWNLOAD

Female Daily

    • SEARCH TYPE
    FREE DOWNLOAD


    Screenshots

    Description

    Female Daily mobile app enables you to read and write reviews for more than 17,000 makeup and skincare products. You can also find newest beauty products and beauty trends from other beauty enthusiasts.

    WHAT YOU CAN DO IN FEMALE DAILY APP:
    - Find more than 17,000 beauty products
    From lipstick, foundation, sunscreen, body lotion, and conditioner. All shades, all price range, we have it all!

    - Posting and Sharing
    Upload pictures of beauty products that you're currently using, you're most favorite makeup look, and tag the products

    - Read Honest Reviews From Other Users and Follow Each Other
    Follow other Female Daily members and follow their feed to see what they are currently using and what they think about it

    - Discover Most Popular Products
    There must be a reason for these products to be so popular. Read the reviews here before you decide to buy one

    Download now!

    Users review

    from 2.494 reviews

    "Great"

    8

    Users comments for Female Daily

    Nurmalia Ayu

    by Nurmalia Ayu

    Dec 13, 2017  |  "OK"

    Idenya bagus, membantu bgt buat yg cari2 review sebelum beli certain product biar ga rugi. Tapi dr awal download sampe sekarang, app nya ga pernah bener. Laggy, gampang error, susah login. Web nya juga gitu. Sampe sering lupa punya app ini. -_-

    bilqis meida

    by bilqis meida

    Dec 13, 2017  |  "OK"

    Fix it please. Baru download tadi dan lancar sampe pas mau posting review malah jadi error. Padahal first impressionnya udah dapet. App ini sangat berguna dan sangat disayangkan kalau terus2an error.

    yudith febrina

    by yudith febrina

    Dec 09, 2017  |  "OK"

    Ga bisa log in... ga bisa sign up ...?? ?

    Maulida Adypurnawati

    by Maulida Adypurnawati

    Dec 09, 2017  |  "OK"

    Aplikasi ini emang bagus banget dan ngebantu aku super banget. Tapi sering banget aku ngerasain error kalo mau login, ga jalan aplikasinya padahal wifi on, dan "request failed". Jadi capek pake aplikasi ini lama-lama :'(

    Nur Amalia

    by Nur Amalia

    Dec 09, 2017  |  "OK"

    Waktu mau buka kolom comment selalu ga mau muncul dan berlanjut error aplikasinya

    Meiliana 陈

    by Meiliana 陈

    Dec 08, 2017  |  "OK"

    Aplikasinya menginspirasi. Tp suka banget error. Tiap mw review kdg ke post kdang ga sama skali sampe sharian. :((