FREE DOWNLOAD

IL Paras Sää

  • SEARCH TYPE
  IL Paras Sää icon

  IL Paras Sää

  by: 310 7.4

  7.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Paras Sää on Suomen kattavin ja edistyksellisin sääsovellus – sovelluksessa on kaikki, mitä sääpalvelulta ikinä tarvitset! Sovelluksessa näet kerralla jopa kolmen eri palvelun sääennusteen oman sijaintisi perusteella tai paikkakuntakohtaisesti niin Suomessa kuin maailmalla. Lisäksi voit tilata käteviä sääilmoituksia muun muassa päivän säästä sekä keli- ja allergiavaroituksista, älä anna sään yllättää!

  Forecan ja Ilmatieteen laitoksen lisäksi palvelusta löytyy norjalaisen YR:n ennuste. Kolmesta ennusteesta voit itse päättää, mitä uskot – tai löytää totuuden jostain niiden välimaastosta.

  KOLME ENNUSTETTA
  Vertaile Ilmatieteen laitoksen, Forecan ja YR:n paikkakuntakohtaisia ennusteita niin tälle päivälle, huomiselle kuin viikonkin päähän.

  VALITSE SUOSIKKIPAIKAT
  Kiinnostaako, millainen sää on mökkipaikkakunnalla tai kotona töistä lähtiessä? Valitse tärkeät paikat suosikeiksi, jolloin näet niiden sään yhdellä pyyhkäisyllä.

  TILAA VAROITUKSET
  Tilaa oman sijaintisi tai suosikkipaikkasi säävaroitukset suoraan laitteesi näytölle. Voit tilata oman varoituksensa niin huonosta ajokelistä, vaarallisesta myrskystä, siitepölystä kuin ukkosestakin. Voit tilata näppärän ilmoituksen myös päivän säästä.

  SADE- JA LÄMPÖKARTTA
  Sadekartta näyttää, missä menee saderintaman reuna. Lämpökartan perusteella osaat varautua niin helteeseen kuin paukkupakkasiin!

  Users review

  from 310 reviews

  "Great"

  7.4