FREE DOWNLOAD

Fit&Sund

  • SEARCH TYPE
  Fit&Sund icon

  Fit&Sund

  by: 3 7.4

  7.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Denne app kan bruges af medlemmer, der har et aktivt medlemsskab i den danske fitness kæde Fit Og Sund. Her kan du booke dine timer og få et hurtigt overblik over dem. Ud over timebooking, kan du få/se nyheder fra dit center og modtage specifikke nyheder alt efter opsætning.

  Der er generelle oplysninger om dit medlemsskab samt information omkring specielle aftaler som dit hus har indgået med lokale virksomheder. Og der er mulighed for at kontakte vores eksperter som er tilknyttet.

  I en hurtig oversigt kan du:
  - Holdbooke (se hold, og generel information omkring dem. Samt se hold status og antal tilmeldte)
  - Nyheder
  - Kalender
  - Din Profil
  - Indstillinger (her sætte man op, hvilke huske man ønsker informationer fra, generelt)
  - Aftaler
  - Medarbejdere
  - Spørg En Ekspert

  Man har i høj grad mulighed for at sætte op, hvilke huse man ønsker at få informationer fra. Dette gælder globalt i app'en, og vil også begrænse de beskeder som husene sender ud via push. Push er en notifikation, lige som vi kender dem fra andre apps. Her kan indholder være hvad som helst.

  Nyheder:
  Er generelle nyheder omkring dit hus. Det kan være små som store nyheder. (Kan komme som push)

  Kalender:
  En simpel aktivitets kalender, som er tiltænkt centeres events og andre arrangementer som centeret afholder. Her vil være information omkring: hvilket hus, hvor lang tid tager det, hvor specifikt er det også en lille generel beskrivelse

  Din Profil:
  Viser din nuværende adresse som du har oplyst til os. Den viser også hvilket medlemsskab du har.

  Indstillinger:
  Er en simpel liste over de huse du ønsker informationer fra. Den virker globalt, og skal betragtes som et stort filter, som filtrerer de andre huse fra.

  Aftaler:
  Er en oversigt over de aftaler der er indgået med dit huses lokale virksomheder. Hvor man kan få rabat eventuelt, og hvor meget man kan få generelt eller på specifikke udvalgte serier af produkter.

  Medarbejdere:
  Er en liste over de ansatte du møder i hverdagen i Fit og Sund. Hvem er de. Hvor arbejder de. Hvad arbejder de med.

  Spørg En Ekspert:
  Er en liste over de tilknyttede eksperter, som er tilknyttet kæden. Ikke selve husene. Kontakt dem, hvis du tror de kan hjælpe dig.

  Users review

  from 3 reviews

  "Great"

  7.4