FREE DOWNLOAD

Fjalor Shqip

  Fjalor Shqip icon

  Fjalor Shqip

  by: 129 7.4

  7.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Ky aplikacion ju mundëson përkthime nga gjuha shqipe në 70 gjuhë të botës dhe anasjelltas.
  Aplikacioni është falas për përdorim dhe punon vetëm me celular të konektuar në internet.
  Përkthimet që i bëni keni mundësi ti dëgjoni me zë përmes opcionit text to speech.
  Përkthimet tuaja gjithashtu mundeni ti shpërndani nëpër rrjetet e ndryshme sociale.

  Users review

  from 129 reviews

  "Great"

  7.4