FREE DOWNLOAD

Flyg.nu - Flygresor

  • SEARCH TYPE
  Flyg.nu - Flygresor icon

  Flyg.nu - Flygresor

  by: 15 5.4

  5.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Jämför flygresor / flygbiljetter hos svenska resebyråer. En sökning jämför resor från i nuläget 20 bolag.

  Om oss

  Flyg.nu är en jämförelsesajt för flygbiljetter och flygresor med fokus på den svenska marknaden. Vår ambition är att göra det så enkelt och smidigt som möjligt att hitta resan enligt dina önskemål.

  Använd sökmotorn och hitta de bästa priserna på flygresor inom Sverige och till utlandet. Förutom att sortera fram bästa pris kan du också jämföra andra parametrar som är viktiga när du ska flyga, t ex flygbolag, resebyrå, avgångstider, flygplatser, byten, restider mm.

  Sök och jämför flyg!

  Flyg.nu är en jämförelsesajt för flygbiljetter, vårt mål är att det ska vara så lätt och smidigt som möjligt för dig att hitta prisvärda flyg. Sök på avreseord och destination, sortera sedan ut guldkornen, du kan t ex filtrera på restid eller väntetid på flygplatsen, antal byten, flygbolag och mycket mer.

  När du hittat en resa som passar dig klickar du dig vidare och genomför köpet på resebyråns hemsida, det är alltså inte vi som säljer resan utan länkar endast vidare till resebyrån.

  På flyg.nu samlar vi svenska resebyråer som säljer flygresor, resorna gäller dock för flyg både inom och utanför Sverige. Tjänsten är under utveckling och på sikt vill vi att samtliga resebyråer ska finnas med i sökmotorn, men redan nu finns ett antal med. Sök, jämför, sortera och filtrera. Sajten hjälper dig att hitta flygbiljetter som passar dina kriterier.

  Vi svenskar gillar att resa, statistik säger att över 300 000 svenskar är på resande fot i världen dagligen och resandet ökar för varje år. Det här har gett utrymme för ett stort antal resebyråer, många med väldigt prisvärda erbjudanden och med hjälp av vår sökmotor kommer du hitta dessa.

  Hittar du något fel, eller har förslag på förbättring av tjänsten, ber vi dig höra av er till oss på www.flyg.nu

  Jämför resor, sista minuten, charter, flyg, flygresor, flygbiljetter, vi är en sajt som liknar momondo, flygresor.se, skyscanner, kayak, chipmunk men riktar oss mot svenskar.

  Vi samlar alla flygbolag på sajten och i våra appar, sök flygresor till din destination, filtrera och sortera ut de allra bästa flygbiljetterna som sökmotorn hittar. Snart kommer också Charter, sista minuten, hotell och mycket mer i våra appar.

  Innan du reser, gör en sökning och se vad som skiljer, ibland är det billigare att köpa av en resebyrå än att köpa direkt av flygbolaget.

  Users review

  from 15 reviews

  "Good"

  5.4