FREE DOWNLOAD

iloveme

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Verbeter je mentale gezondheid met iloveme! Zit je in een dipje? Even niet zo lekker in je vel? Ervaar je klachten op het gebied van Stress, Stemming, Angst, Slapen, Eten, Seksualiteit, Relatie, Geheugen, Verslaving of Werk? Dan is iloveme dé app voor jou!

  Met iloveme ga je actief aan de slag met je eigen mentale gezondheid, waar en wanneer jij het wilt. Deze door psychologen ontwikkelde app geeft je inzicht in je emoties en maakt je bewust van wat je kunt doen en laten om je weer goed te voelen. De app bevat betrouwbare informatie over psychische klachten, geeft handige tips over hoe hiermee om te gaan en biedt de mogelijkheid om geheel anoniem in contact te komen met mensen die hetzelfde ervaren als jij. Ook vind je in de app dagelijks nieuwe leuke artikelen op het gebied van psyche en mentale welzijn.

  Met iloveme sta je er niet alleen voor, iloveme is jouw steuntje in de rug.

  FEATURES

  Vragenlijst

  De vragenlijst brengt voor jou in kaart welke klachten je ervaart en maakt overzichtelijk op welke gebieden je aan de slag kunt om je weer beter te voelen. Omdat niets zo veranderlijk is als de mens kun je de vragenlijst zo vaak invullen als je wilt, je oude uitkomsten blijven bewaard.

  Moodmeter / Agenda

  Door je stemming en activiteiten bij te houden in je persoonlijke iloveme-agenda krijg je meer inzicht in welke activiteiten je gemoedstoestand positief of negatief beïnvloeden. Door dagelijks stil te staan bij hoe je je voelt leer je je emoties beter benoemen en creëer je meer bewustzijn en zelfkennis, waardoor je beter in staat bent met de uitdagingen in het leven om te gaan.

  Grafieken

  Maandelijkse en jaarlijkse grafieken geven weer hoe jij je de afgelopen tijd hebt gevoeld. Raadpleeg deze grafieken als je wilt zien of je vooruitgang hebt geboekt.

  Forum

  Voor steun en advies ga je naar het forum, waar je binnen een veilige en anonieme omgeving contact kunt leggen met mensen die hetzelfde ervaren als jij.

  Bibliotheek

  De bibliotheek bevat informatie over een breed scala aan psychische stoornissen en problemen. Leer meer over je klachten en vindt bruikbare tips waarmee je direct aan de slag kunt!

  Nieuwsfeed

  Lees dagelijks nieuwe, leuke, inzicht gevende, informatieve en inspirerende artikelen op het gebied van relaties, seks, zelfontplooiing, werk, stress, spiritualiteit, empowerment en nog veel meer…

  Users review

  from 19 reviews

  "Good"

  5.4