FREE DOWNLOAD

Kamera Express Fotoservice

  • SEARCH TYPE
  Kamera Express Fotoservice icon

  Kamera Express Fotoservice

  by: 7 9.8

  9.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Foto’s afdrukken, canvas en wanddecoratie
  Je smartphone zit waarschijnlijk vol met foto’s. Logisch, want je gebruikt hem steeds vaker als fotocamera. Met deze foto’s kan je van alles doen. Je kan ze toevoegen aan een bericht op Facebook, versturen in een chatbericht via WhatsApp of … laten printen op de allerhoogste kwaliteit met de Kamera Express Fotoservice!

  Installeer de app en ervaar hoe eenvoudig het is om foto’s te bestellen direct vanaf je smartphone of tablet. We printen op professioneel Kodak printpapier en corrigeren alle foto’s op helderheid en kleur. De kleuren van onze prints zijn 75 jaar gegarandeerd. Naast foto’s printen kan je ook canvas en andere wanddecoratie bestellen via de Kamera Express Fotoservice.

  De Fotoservice app is ook te gebruiken in combinatie met andere foto-apps. Gebruik je bijvoorbeeld Instagram voor het bewerken van je foto’s, dan is onze app de ideale aanvulling om het eindresultaat te printen.

  Zelf kaarten maken en printen
  Onze Fotoservice biedt ook de mogelijkheid om met je eigen foto’s kaarten te ontwerpen en te versturen. Ideaal voor tijdens vakanties, Valentijn, verjaardagen of kerstmis. Je kan natuurlijk ook zomaar iemand een kaartje sturen! Maak een keuze uit één van de acht layouts, kies je foto’s uit en voer je persoonlijke boodschap in op zowel de voor- als achterzijde van de kaart. Wij drukken de kaart met een professionele digitale HP Indigo drukpers en brengen een lamineer laag aan zodat de kaart altijd mooi blijft.

  Functies
  * Afdrukken van foto’s vanaf je smartphone of tablet.
  * Printen op canvas of een andere wanddecoratie zoals geborsteld staal.
  * Ontwerpen en versturen van ansichtkaarten met persoonlijke tekst op voor- en achterzijde.

  Kwaliteit
  * Foto’s worden op Fuji Professional papier geprint.
  * Foto’s worden per stuk gecorrigeerd op helderheid en kleur.
  * Vierkanten printformaten zijn mogelijk (handig i.c.m. Instagram).
  * Betalen via iDeal of Bancontact/Mr. Cash mogelijk.

  Vragen?
  Stuur je vraag naar info@kamera-express.nl en we beantwoorden hem zo snel mogelijk!

  Users review

  from 7 reviews

  "Awesome"

  9.8