FREE DOWNLOAD

Kim

  • SEARCH TYPE
  Kim icon

  Kim

  by: Kim - Čaglavica 15 9.2

  9.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Kim aplikacija za Android

  Najnovije informacije i sadržaji Kima na vašim mobilnim uređajima; vesti iz svih društvenih sfera, politike, kulture i sporta, kao i hronika, saopštenja i prenošenje vesti drugih medija i agencija; emisije i video prilozi u našoj produkciji; blog stranica.

  Kim je medij koji se pridržava stanadarda profesionalnog i nezavisnog novinarstva u skladu sa međunarodnim i lokalnim etičkim kodeksima, kao i prava svakog građanina na istinu i objektivno informisanje.

  Kim je nastao u periodu gotovo potpune izolovanosti srpskih sredina i medija na Kosovu. U periodu 1999-2000. godine javlja se ozbiljan nedostatak objektivnog informisanja na srpskom jeziku, kao i izveštavanja o ovdašnjim događajima.

  Nakon dvanaest godina radijske produkcije i emitovanja, početkom 2013. godine radio Kim pokreće prvi nezavisni televizijski kanal na srpskom jeziku na centralnom Kosovu TV Kim. Nastavljajući tradiciju Kima, televizija stavlja težište na proizvodnju dobrih informativnih emisija, ali i na emitovanje zabavnih sadržaja.

  Tačne i proverene informacije, brzina izveštavanja, prisustvo dogadjajima i istraživačko novinarstvo doprineli su da sa našim medijem sarađuju i informacije citiraju i prenose najvažniji mediji i agencije u zemlji i regionu. Uz informativni program emituju se emisije o kulturi, muzici, servisne informacije, sadržaji o raseljenim licima i povratnicima.

  Kim je član i jedan od najvažnijih proizvođača programa u Kosma mreži. Kosma ili Kosovska medijska asocijacija www.kosmainfo.net je udruženje radio stanica iz različitih regiona na Kosovu koje proizvode zajednički informativni program.

  Users review

  from 15 reviews

  "Awesome"

  9.2