FREE DOWNLOAD

La LLista de la COMPRA

  La LLista de la COMPRA icon

  La LLista de la COMPRA

  by: Jordi Masqué Tell 0 0

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  LA LLISTA DE LA COMPRA TOTALMENT SINCRONITZADA ENTRE TOTS ELS MEMBRES DE LA FAMILIA

  La llista de la compra. Shoppinglist
  Es una utilitat operativa i molt pràctica de suport i ajuda a confeccionar i gestionar la llista de la compra d'una familia.
  Es tracta de fer llistes de la compra senzilles, tal i com les hem fet fins ara de forma manual, però pràctiques i operatives, que s'hi puguin afegir productes a la llista quan es vulgui (quan notem que falta algo), de forma similar a la llista que penjem a la porta de la nevera i que la mateixa llista sigui la que prenem quan anem a comprar, amb l'avantatge que no ens la deixerem mai perque esta "en la nube" i accessible des de qualsevol smartphone dels membres de la familia.
  Es poden tenir fins a 5 llistes per dispositiu que estaran sincronitzades amb tots els smartphones de la familia.
  Una pantalla es per crear (nom i clau d'accés) les llistes de la compra fins un màxim de 5 per dispositiu.
  En l'altra pantalla una vegada seleccionada la llista sobre la que es vol interactuar, es pot preparar la llista, es a dir, s'hi poden afegir productes a la llista (anar confeccionant la llista del què cal comprar), per posteriorment, ja en el moment de la compra, poder revisar la llista i anar eliminant els productes a mida que es van comprant o es van possant al carro de la compra.
  Per poder tenir la masteixa llista sincronitzada entre diversos dispositius, el sistema treballa amb bases de dades de Google Fusion Tables. En aquesta base de dades no queda registrat cap dada personal, i per garantir l'accés a una llista només per qui decideixi qui l'ha creat, juntament amb el nom és guarda un password. Això si per que el sistema funcioni cal que s'estigui amb wifi o am tranferencia de dades activada.
  Quan algú de la familia vol sincronitzar en el seu dispositiu les llistes de la compra de la familia cal que a la pantalla de crear i sincronitzar llistes es registri el nom i el password de cada llista que li haurà donat el membre de la familia que les hagi creat.

  La llista també es pot compartir (per exemple per Whatsapp) amb qui vulguis.

  Per poder tenir acces i funcionament complert de l'APP és necessari (obligatori) adherir-se al google group APP La llista de la compra (https://groups.google.com/forum/#!forum/lallistadelacompra). La primera vegada que accediu a l'app se us oferirà anar directe a la pàgina web de google groups per poder-vos unir al grup. Per qualsevol dubte o problema podeu contactar amb l'autor jmasque@gmail.com