FREE DOWNLOAD

Mate10 Formule matematice Lic

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Învață mai ușor matematica de liceu, acum ai la dispoziție formule matematice, teoreme, definiții, proprietăți, grafice și desene, și algoritmi de rezolvare - toate într-o singură aplicație. Pentru elevii care susțin anul acesta examenul de Bacalaureat la matematică le dorim succes și le oferim un preț promoțional la aplicația Mate 10 Liceu, memoratorul la purtător.

  Detalii pe www.mate10.ro.

  Formule matematice, teoreme, definiții, proprietăți, grafice și desene, și algoritmi de rezolvare - toate într-o singură aplicație(Mate 10 Liceu) la purtător!

  "Simplu și la subiect. Exact ceea ce ai nevoie pentru pregătirea examenului de bac sau a tezelor și lucrărilor la Matematică. Acces rapid la formule matematice, teoreme, definiții, proprietăți prin funcția de căutare."

  Aplicația Mate10 Liceu este mai mult decât memoratorul obișnuit, pe suport de hârtie. Această aplicatie acoperind toate cele 4 domenii: Algebră, Analiză, Geometrie și Trigonometrie.

  Aplicația Mate 10 Liceu este realizată de un grup de profesori de matematică și programatori și acoperă domeniile: Algebră, Analiză, Geometrie și Trigonometrie. Una dintre caracteristicile specifice acestei aplicații este "Memoratorul", un instrument prin care se pot testa cunoștințele, rezultatul formulelor matematice fiind afișate la acțiunea utilizatorului. Acesta are posibilitatea activării sau dezactivării Memoratorului pe pagina de Setări, sau pe fiecare lecție în parte.

  Pe scurt, aplicația Mate 10 Liceu cuprinde în cele 122 lecții / categorii:
  - 4 domenii - Algebră, Analiză, Geometrie și Trigonometrie
  - 384 Formule matematice de Memorat și multe altele afișate complet,
  - 243 Teoreme,
  - 329 Definiții,
  - 161 Secțiuni cu Proprietăți,
  - 70 Grafice și desene,
  - 54 Algoritmi de rezolvare.

  Aplicația se adresează în mod deosebit elevilor și studenților din România, dar și profesorilor acestora, care sunt interesați în cunoașterea, exersarea sau rememorarea informației specifice disciplinei Matematică, predată și învățată în învățământul liceal din România.

  Aplicația nu este numai un instrument în care se pot găsi cu ușurință orice informație legată de programa de Matematică, dar oferă și posibilitatea testării cunoștințelor și vizualizarea progresului realizat.

  De asemenea aplicația ofera posibilitatea de urmărire a procentului de formule matematice memorate cu ajutorul memoratorului. Fiecare secțiune Algebră, Analiză, Geometrie și Trigonometrie oferind posibilitatea de a vizualiza numărul de lecții memorate cu ajutorul memoratorului. De asemenea anumite formule matematice pot fi marcate ca fiind importante, acestea regăsindu-se în lista ușor accesibila cu formule (lecții) importante.

  Învață la matematică mai rapid și mai ușor, cu memoratorul Mate10 Liceu.
  Algebră, Analiză, Geometrie și Trigonometrie toate într-o singură aplicație.

  Succes la Mate 10 Liceu, memoratorul tău de buzunar!

  Users review

  from 224 reviews

  "Great"

  8.2