FREE DOWNLOAD

Mëso Gjermanisht - Die Artikel

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Kuizi " Mëso Gjermanisht " është aplikacion i zhvilluar për përdorim të përditshëm që t'i mësoni ose rifreskoni dijeninë rreth Artikujve të emrave në gjuhën Gjermane ( Der , Die , Das ).

  Provojeni dijeninë tuaj në 20 pyetje të rastësishme , dhe shihni se sa herë keni qëlluar zgjidhjen dhe si janë zgjidhjet e sakta për emrat përkatës.

  Users review

  from 76 reviews

  "Great"

  7.8