FREE DOWNLOAD

Meteo Adriatic - Vremenska Prognoza

  • SEARCH TYPE
  Meteo Adriatic - Vremenska Prognoza icon

  Meteo Adriatic - Vremenska Prognoza

  by: 399 9.4

  9.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Besplatna mobilna aplikacija za prognozu vremena Meteo Adriatic nudi mogućnost pregledavanja nekih od meteoroloških podataka koje nudi domaći portal MeteoAdriatic.net u različitim načinima prikaza. Podaci se temelje na matematičkom izračunu numeričkog modela atmosfere WRF-­ARW u posebnoj konfiguraciji temeljenoj na višegodišnjem iskustvu u numeričkom modeliranju atmosfere.

  Aplikacija pruža mogućnost pregleda standardnih meteoroloških parametara do 5 dana unaprijed u obliku tablice i grafova, s vremenskom razlučivošću od svega jednog sata. Grafovi omogućuju i pregled nekih manje uobičajenih podataka kao što su primjerice nestabilnost atmosfere te podaci slobodne atmosfere na nekoj visini od tla. Time je zainteresiranim korisnicima omogućen detaljniji uvid u meteorološka događanja tijekom 5 prognoziranih dana. No za one koji zahtijevaju zaista mnogo više od uobičajenih prikaza meteoroloških predviđanja, MeteoAdriatic nudi i pregled svih meteoroloških karata s MeteoAdriatic.net portala.

  Jednostavnim pretraživanjem do meteoroloških podataka
  Različite mogućnosti prikaza meteo parametara
  Pretražujte među više stotina lokacija u Hrvatskoj i regiji
  Podatci dolaze s našeg najnaprednijega WRF-ARW modela
  U aplikaciji se nalazi do 120 sati prognoziranih podataka najviše kvalitete u vremenskom koraku od svega 1 sat.

  Putem naših karata steknite kompletan uvid u stanje atmosfere. Ovaj dio aplikacije služiti će ponajviše pravim meteorološkim znalcima a cijenit će ga svakako i svi oni koji prate iste ili slične produkte na web­u – primjerice ribari i drugi nautičari, poljoprivrednici, letači, planinari, surferi, izletnici i svi oni na čije aktivnosti utječe vrijeme.

  Tags: meteoadriatic

  Users review

  from 399 reviews

  "Awesome"

  9.4