FREE DOWNLOAD

Oriental

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Geachte gast,

  Van harte welkom op de app van Camping Oriëntal. Met deze app willen wij u tijdens en voorafgaand aan uw verblijf op Camping Oriëntal, gelegen in het mooie Heuvelland, voorzien van de meest actuele en belangrijke informatie over ons vakantiepark.

  De app geeft informatie over alle openingstijden van de faciliteiten, de plattegrond,
  belangrijke telefoonnummers leuke uitjes, nieuwtjes en nog veel meer.

  Alles is op de camping aanwezig, zo zorgen wij dat u een ontspannen en gezellige vakantie heeft. Er is onder andere: een winkel, verwarmd overdekt zwembad met glijbaan, verwarmd peuter bad, ligweide, snackbar, wasserette, wifi, groot sportveld en verschillende familieveldjes.

  De camping ligt 5 km van de bruisende winkelstad Maastricht en 5 km van Valkenburg met de gezellige terrasjes en diverse attracties zoals de grotten. Ook ideaal bereikbaar vanaf de A2, ook campers zijn welkom, de bus stopt voor de camping. Heeft u zelf geen caravan, tent of camper kunt u bij ons ook een luxe sta-caravan huren.

  Er zijn 4 geheel nieuwe sanitair gebouwen voorzien van gratis douches en warm water, kinder sanitair, muziek, vloerverwarming. Graag tot ziens in Zuid – Limburg op Camping Oriëntal in Valkenburg aan de Geul.

  Users review

  from 17 reviews

  "Awesome"

  9.8