FREE DOWNLOAD

Paragraf Lex - propisi

  Paragraf Lex - propisi icon

  Paragraf Lex - propisi

  by: 1.3K 9

  9 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Neka svi zakoni budu u Vašem džepu!

  Predstavljamo Paragraf Lex android aplikaciju koja će pomoći da Vam zakoni, drugi propisi, službena mišljenja, primeri sudske prakse, modeli, obrasci, službena glasila, evropsko zakonodavstvo, Carinska tarifa, objašnjenja Uprave carina, kao i tekstovi i komentari stručnih časopisa koje objavljuje kompanija Paragraf, uvek budu na dohvat ruke.

  PROPISI, OBRASCI i DNEVNE VESTI Republike Srbije su dokumenti koje možete BESPLATNO koristiti, ukoliko se besplatno registrujete ili aplikaciji pristupite posredstvom Facebook ili Google naloga.

  Pristup pravnim bazama Crne Gore i Republike Srpske/BiH mogu imati SAMO PRETPLATNICI.

  Logovanje posredstvom korisničkog imena i pristup drugim dokumentima je omogućen pretplatnicima na pravnu bazu Paragraf Lex, u obimu njihove pretplate. Više o pretplati nađite na adresi http://www.paragraflex.com.

  Aplikaciju odlikuje relacijska povezanost svih sadržinski sličnih dokumenata u bazi i ta funkcija olakšava pretragu i rešavanje pravnog ili ekonomskog problema za kojim tragate.

  Svrha aplikacije je da na brz, transparentan i efikasan način upozna korisnika sa pravnom regulativom i drugim pravno-ekonomskim informacijama koje su u vezi sa primenom propisa, a koje su neophodne u svakodnevnom radu i poslovanju.

  Sugestije u vezi sa radom aplikacije možete slati na android@paragraf.rs.

  Propisi, zakon, zakoni

  Za korišćenje ove aplikacije potreban Vam je pristup internetu.

  Propisi, zakon, zakoni, rešenje, uredba, pravilnik, modeli, ugovori, pravo, ekonomija.

  Serbian law regulation, legal database, Serbian regulations, case law, legal research, legislation, regulations and laws of Serbia.

  Tags: paragraf lex demo

  Users review

  from 1.308 reviews

  "Awesome"

  9