FREE DOWNLOAD

Pescuit Sportiv Lite

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Aceasta este versiunea gratuită a aplicației “Pescuit Sportiv”, in care pescarii aflati la inceput de drum gasesc 72 de articole clare, foarte precis structurate si usor de inteles.

  Află:

  - ce presupune un prim echipament de pescuit
  - 5 monturi importante (explicate pas-cu-pas in imagini si texte)
  - 3 noduri folosite frecvent (instructiuni pas-cu-pas)
  - cum si unde se prind 3 dintre cele mai populare specii de pesti de apa dulce (areal, zonele in care pot fi pescuiti, echipamentul necesar, nalucile si/sau momelile eficiente)
  - cele mai bune locuri de pescuit in apele statoare si curgatoare
  - 3 momeli de succes in pescuitul pe apa dulce (aplicabilitate, specii vizate, avantaje, dezavantaje, sfaturi si secrete pentru fiecare momeala în parte)

  In categoria “Tehnici de pescuit” sunt prezentate 3 dintre tehnicile de masurare, lestare si aruncare corecta in diferite discipline de pescuit. Tehnicile sunt explicate intr-un mod clar și intuitiv și sunt insotide de foto si/sau video explicite.
  “Trusa de pescuit” este reprezentata grafic intr-un mod foarte prietenos, contine 6 articole prezentate integral, si reprezinta practic o sugestie vizavi de varianta de organizare a accesoriilor de pescuit in trusa ta.
  In categoria “Echipament” gasesti 45 de articole cu ilustratii clare, care explica anatomia carligului, a lansetei si mulinetei, caracteristicile si tipurile fiecareia. De asemenea, aici gasesti solutii clare pentru primul echipament de pescuit.

  În zona “Sfaturi si secrete” ai 3 informatii importante pentru succesul unei partide de pescuit, recomandari venite de la pescari cu experienta in competitii, dar si in partide de placere.

  In versiunea completă a aplicatiei Pescuit Sportiv poti afla cum poti captura cele mai importante 30 de specii de pesti de apa dulce,iar cele 9 capitole contin informatii mai ample despre tehnici de pescuit, monturi, momeli, nade, fire, noduri si o zona foarte consistenta in sfaturi si secrete.

  Te invitam sa descoperi si celelalte aplicatii lansate international sub marca Clear Fishing. Am conceput si structurat informatiile cu grija, pentru ca tu sa ai mai mult succes in viitoarele partide de pescuit.

  Clear Fishing este marca internationala a Picnic Media.

  Picnic Media este operatorul revistei de pescuit nr.1 din Romania – Aventuri la pescuit/ Pescuit pur si simplu, al celui mai mare targ de pescuit din tara Expo Aventuri la pescuit si vanatoare/ Expo Pescuit pur si simplu, al unei serii de 21 de ghiduri de pescuit de succes national, al siturilor www.aventuri lapescuit.ro si www.expoaventuri.ro.

  Users review

  from 78 reviews

  "Great"

  8.4