FREE DOWNLOAD

Point Taxi

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Point Taxi 2.0 e aici!

  Am introdus plata cu cardul pentru o experienta placuta atunci cand calatoriti cu noi!
  Aveti posibilitatea de a adauga mai multe carduri in contul dumneavoastra, iar la sfarsitul calatoriei sa alegeti unul dintre ele pentru a plati cursa. E atat de simplu!
  In plus, de acum si tipsul poate fi platit cu cardul!
  Aveti acces rapid la toate platile efectuate prin aplicatie, in istoricul de plati cu cardul.
  Pentru a fi in directa legatura cu soferul dumneavoastra, puteti comunica cu el prin chat, direct din aplicatie, sau il puteti contacta telefonic.
  Puteti vedea unde se afla soferul in timp ce acesta se apropie de adresa dumneavoastra, in timp real.
  La sfarsitul cursei puteti acorda feedback soferului, iar acest lucru ii va ajuta si pe ceilalti utilizatori.

  Descarcă gratuit aplicația Point Taxi!

  Aplicația Point Taxi permite comandarea unui taxi simultan la companiile de taximetre din București: Dartex Taxi, Taxi Leone, Taxi AS. Astfel, peste 2000 de șoferi de taxi profesioniști vă stau la dispoziție 24h/24.
  Atât interfața facilă a aplicației cât și modul ușor prin care puteți plasa o comandă, prin doar două click-uri, vă vor ajuta să găsiți mult mai ușor un taxi atunci când aveți nevoie.
  La sfârșitul comenzii puteți urmări în timp real cum taxiul se îndreaptă către dumneavoastră și veți fi notificat în momentul în care acesta a sosit. După ce cursa s-a încheiat, veți putea acorda feedback șoferului care v-a condus la destinație.
  Totodată, lista de adrese predefinite vă va ajuta să accesați mult mai ușor locațiile din care dumneavoastră comandați taxi frecvent (de exemplu, adresa de acasă sau cea de la birou).
  Prin introducerea adresei la care comandați taxi și adresei de destinație aplicația vă va calcula atât costul estimativ al cursei cât și durata estimată.
  Fie că sunteți client fidel al companiilor Dartex Taxi, Taxi AS sau Taxi Leone, aplicația Point Taxi vă ajută să comandați rapid un taxi în orice moment!

  Users review

  from 82 reviews

  "Great"

  7.8