FREE DOWNLOAD

Prosecna Brzina na autoputu Srbija

  • SEARCH TYPE
  Prosecna Brzina na autoputu Srbija icon

  Prosecna Brzina na autoputu Srbija

  by: 60 8.4

  8.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Aplikacija sluzi za kontrolu prosecne brzine na autoputu i na ostalim putevima.

  Pre ulaska na autoput aktivirajte aplikaciju, automatski se prepoznaje ulazna naplatna stanica i pocinje sa merenjem, automatski prepoznaje izlaznu naplatnu stanicu i ispisuju se podaci o prosecnoj, maksimalnoj brzini i ceni putarine. Isti podaci se arhiviraju i mogu se naknadno pregledati i obrisati.
  Po izlasku sa autoputa automatski se meri brzina na lokalnom putu.

  Prednost aplikacije: lako se koristi, moze se menjati boja fontova po zelji korisnika, moze se menjati visina maksimalne i prosecne brzine, po zelji se moze aktivirati i zvucni alarm itd...

  VAZNO: Za aplikaciju nije potreban internet, wifi, gprs.. nego samo GPS zato obratite paznju na kvalitet GPS signala kao i na potrosnju baterije i po potrebi ukljucite mobilni uredjaj na punjac. Ne preporuca se cesti ulazak i izlazak iz aplikacije jer GPS merenje moze da odstupi od stvarnih vrednosti, aplikacija NE MERI rastojanje izmedju naplatnih stanica nego racuna prosecnu brzinu na osnovu GPSa.

  Aplikacija sve automatski radi tako da Vas nece ometati u voznji.

  S obzirom da je u Srbiji uvedana kontrola prosecne (srednje) brzine na autoputu aplikacija sluzi za kontrolu iste ali ipak postoji mogucnost greske zato prilagodite voznju uslovima i ogranicenjima na putu.

  U opciji INFO imate pregled mogucih kazni u slucaju prekoracenja prosene brzine.
  Naknadno se mogu pregledati i obrisati merenja u opciji ARHIVA.
  U IZMENAMA se podesava boja FONTova kao i maximalna dozvoljena i prosecna brzina, moze se aktivirati i zvucni alarm za prekoracenja kao i da ekran bude aktivan tj. da se ne zakljucava automatski. U slucaju potrebe postoji i opcija RESET koja resetuje sve podatke.

  Kontrola brzine je najjednostavnija aplikacija za prosecnu brzinu.

  Molim Vas da me kontaktirate pre bilo kakve NEGATIVNE ocene jer je aplikacija potpuno besplatna, a profit od reklama je zanemarljiv (neisplativo, jedino klik na reklamu podize vrednost), a potroseno je ogromno vreme, rad i trud i aplikacija se i dalje razvija.

  Za sva pitanja, probleme i ostalo slobodno pisite:
  eMail: silverzoran@gmail.com

  Ne Brze Od Zivota!!!
  Srecan put! :-)

  Users review

  from 60 reviews

  "Great"

  8.4