FREE DOWNLOAD

Radiot Shqip

  • SEARCH TYPE
  Radiot Shqip icon

  Radiot Shqip

  by: Kujtim Spahija 4 6

  6 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Te nderuar bashkatedhetar te dashur ju mirepret dhe ju falenderon per viziten e programit autori i keti aplikacioni Kujtim Spahiu dhe ju deshiron argetim te kendeshem.

  Permbajtja:
  • Veb,Java,Html-5 dhe mobil Aplikacione
  • Shqip App-Televizione
  • iOs,Android,Html-5,Windows Mobile
  • Alba Softvere

  _____________________________________

  Lisenca e autorit nuk guxon te keqperdoret ne asnje menyr
  _____________________________________

  Ju lutem na kritikoni nese gjeni ndonje arsye apo keni ndonje ide ma te mir,ne ju mirepresim per bashkpunim te mireqent
  _____________________________________

  Ketu mund te na Kontaktoni

  k-spahija@hotmail.com

  Users review

  from 4 reviews

  "Good"

  6