FREE DOWNLOAD

SiT Barn

  SiT Barn icon

  SiT Barn

  by: 4 7

  7 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Appen SiT Barn gir deg som bruker av SiT Barns foreldrenett enda enklere tilgang til ditt barns barnehagehverdag.

  Rapporter
  De 20 siste rapportene fra det som ditt / dine barn har vært med på med tekst og bilder. Bla igjennom bildene i stort, zoom inn, last ned.

  Hendelser
  Her finner du gullkorn og andre hyggelig hendelser fra hverdagen, i tillegg til informasjon om bleieskift & dobesøk, soving og måltidsoppfølging fra de siste 30 dagene.

  Meldinger
  Behov for å gi en beskjed til barnehagen? Nå kan dette helt enkelt gjøres via appen. Raskt og trygt for deg, og oversiktlig for de ansatte. I appen får du i tillegg oversikt over mottatte og sendte meldinger knyttet til dine barn for de siste 30 dager.

  Bilder
  De siste 120 bildene fra ditt / dine barns arkiv. Bla igjennom, zoom inn, last ned.

  Ukeplan
  Se ukeplanen for ditt / dine barn. Viktige aktiviteter, foreldresamtaler mm kan du legge til i din egen kalender, om ønskelig med påminnelse.

  Fravær
  Er barnet ditt sykt, eller skal det ha fri? Meld helt enkelt fravær via appen, og sørg for at de ansatte raskest mulig får beskjed og får det inn i sine oversikter.

  Pushvarsling
  Som standard vil du få pushvarsling når nye rapporter, hendelser, meldinger eller bilder er tilgjengelige i appen. Om du ikke ønsker dette kan du endre dette under instillinger.

  Bruk av tillatelser
  Appen spør om tilgang til Kalender for å kunne lagre innhold fra ukeplanen i kalenderen på enheten når du som bruker ønsker dette.
  Appen spør om tilgang til Lagring for å kunne lagre bilder fra appen på enheten når du som bruker ønsker dette.
  Appen spør om tilgang til Varslinger for å kunne gi deg som bruker beskjed når nytt innhold er tilgjengelig for deg som bruker. Du kan i appen velge hvilke varslinger du ønsker å motta.

  Users review

  from 4 reviews

  "Great"

  7