FREE DOWNLOAD

Stiri si Noutati

  Stiri si Noutati icon

  Stiri si Noutati

  by: 52 8.4

  8.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Stiri si noutati este o aplicatie de tip RSS reader, are o colectie interna de site-uri de stiri din Romania din diferite categorii. Tinta este sa furnizeze stirile preferate intr-un format cat mai simplu si curat.

  Pentru inceput am adaugat stiri doar din Romania, o sa updatam lista de site-uri in mod constant pentru dumneavoastra!

  Aplicatia poate fi folosita pe tablete sau dispozitive mai mari. Ecranul este impartit in doua parti, zona de site-uri de stiri si partea dreapta unde este lista cu stiri.

  Aplicatia contine site-uri de stiri grupate pe categorii, incarcare stiri/noutati pentru fiecare site in parte si vizualizare stire pe site-ul sursa direct in aplicatie. Utilizatorul poate ascunde/afisa ce categorii doreste pe ecranul principal.

  Utilizatorul are si posibilitatea de a adauga rss-uri proprii si poate sterge orice element rss care nu corespunde gusturilor proprii.

  Pentru cei care vor sa sprijine in continuare dezvoltarea aplicatiei si care s-au saturat de reclamele din aplicatie, am adaugat o sectiune noua de cumparaturi in aplicatie, de acolo puteti cumpara pachetul care sterge toate reclamele din aplicatie, pachetul se cumpara o singura data si este valabil permanent.

  Poti adauga RSS feeds direct din browserul tau web! Vezi cum aici: https://www.youtube.com/watch?v=2LV1rgeV1QA

  Nota:
  Autorul aplicatiei nu este responsabil pentru continutul stirilor. Stirile sunt incarcate din feed-uri RSS puse la dispozitie de site-urile prezente in aplicatie.

  Users review

  from 52 reviews

  "Great"

  8.4