FREE DOWNLOAD

Studievaner

  • SEARCH TYPE
  Studievaner icon

  Studievaner

  by: 67 8.2

  8.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Gør dig selv til en bedre studerende med denne app. App'en hjælper dig til at blive mere koncentreret om det som er vigtigt for dig lige nu. Du kan fjerne overspringshandlinger, øge din koncentration og blive mere motiveret for det som du ønsker at lære.

  Se Go'Morgen Danmark indslag om app'en -> http://beep.tv2.dk/nyheder/tv-fire-gode-apps-til-eksamen

  Hjælper dig med selvsikkerhed og gør det nemmere at lære.

  - 16 hypnose programmer til salg fra applikationen.

  Kvaliteten af filerne er høj, og derfor fylder de 12-17 mb.

  Vigtigt: Du kan altid downloade dine produkter igen gratis, hvis noget går galt under download processen, opdatering, eller hvis du skifter telefon. Brug genskab funktionen inde fra selve app'en.

  Hypnotisør Jacob Strachotta er kendt fra DR, DR2, TV2, TV2 Charlie, TV3, Kanal 4 og 5, og han har været i et utal af magasiner og dagblade med artikler om hypnose.

  Der følger en gratis hypnose til gode studier med din download.

  Du kan senere tilkøbe andre selvhypnoser direkte fra programmet. Priserne for disse er 99 kr.

  Når du bruger en hypnose på dansk, vil du bedre ramme den følelsesmæssige del af din hjerne, eftersom du lytter på dit primærsprog.

  Hypnosen vil hjælpe dig til at aktivere den del af dit sind som styrer din langtidshukommelse. Det lærende sind. Hjælpe dig med at af-lære gamle vaner og lære nye ting meget hurtigere og så effektivt at de efter nogle ganges brug bliver en naturlig del af dig og fungerer som en automatisk process.

  Det er naturligt for dig som menneske at lære. Nu kan du med din telefon i hånden og headset i ørerne uddanne dit lærende sind og dig selv til at kunne mere.

  Hvis du mangler en hypnose, så kontakt os endelig. Vi vil gerne hjælpe dig.

  Hypnose applikationen hjælper dig med at fjerne tanker, følelser og handlinger, som blokerer dig i at kunne gøre det, du ønsker at gøre. Den hypnotiske tilstand er god til at fjerne gamle ubevidste vaner og mønstre, som får os til at føle eller gøre ting vi ikke ønsker.

  Ansvarsfraskrivelse: Dette program er til uddannelse af underbevidstheden. Det er derfor ikke et medicinsk redskab og kan ikke bruges til diagnosticering.

  Users review

  from 67 reviews

  "Great"

  8.2