FREE DOWNLOAD

TAXI NË KOSOVË

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Aplikacioni "Taxi Në Kosovë" është zhvilluar nga "Prishtina Developers" me qëllimin e vetëm lehtësimin dhe thjeshtësimin e transportimit të qytetarëve Kosovarë.

  Aplikacioni Taxi në Kosovë mundëson kontaktimin me taxi-të në të gjitha qytetet me Thirrje Normale si dhe me anë të VIBER për të evituar shpenzimet e panevojshme.

  Jemi të hapur për çdo lloj sygjerimi si dhe informata mbishtesë mbi Taxi-t në komunat e ndryshme.

  PRISHTINA DEVELOPERS.

  Users review

  from 81 reviews

  "Great"

  8.8