FREE DOWNLOAD

Teen app

  • SEARCH TYPE
  Teen app icon

  Teen app

  by: 26 7.2

  7.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Hvis du gerne vil af med nogle dårlige vaner eller har nogle dårlige følelser som skal væk. Du kan styrke dig selv, så du får et bedre selvværd og samtidig bliver mere glad for den som du er. Ligesom du kan lære andre ting, kan du også lære dig selv af med ting du ikke har brug for.

  Indeholder bla. hypnose sessioner som hjælper hvis du,

  - Er bange for at sige din mening
  - knækker fingrer
  - piller i huden
  - eller gerne vil være mere dygtig i skolen.

  - 16 hypnose programmer til salg fra applikationen.

  Kvaliteten af filerne er høj, og derfor fylder de 12-17 mb.

  Vigtigt: Du kan altid downloade dine produkter igen gratis, hvis noget går galt under download processen, opdatering, eller hvis du skifter telefon. Bare svar ok til alle dialoger, når du henter igen. Google Play kan huske dig som kunde.

  Hypnotisør Jacob Strachotta er kendt fra DR, DR2, TV2, TV2 Charlie, TV3, Kanal 4 og 5, og han har været i et utal af magasiner og dagblade med artikler om hypnose.

  Der følger en gratis hypnose "Zonen" med din download. Du kan senere tilkøbe andre selvhypnoser direkte fra programmet. Priserne for disse er 99 kr.

  Når du bruger en hypnose på dansk, vil du bedre ramme den følelsesmæssige del af din hjerne, eftersom du lytter på dit primærsprog.

  Hypnosen vil hjælpe dig til at aktivere den del af dit sind som styrer din langtidshukommelse. Det lærende sind. Hjælpe dig med at af-lære gamle vaner og lære nye ting meget hurtigere og så effektivt at de efter nogle ganges brug bliver en naturlig del af dig og fungerer som en automatisk process.

  Det er naturligt for dig som menneske at lære. Nu kan du med din telefon i hånden og headset i ørerne uddanne dit lærende sind og dig selv til at kunne mere.

  Hvis du mangler en hypnose, så kontakt os endelig. Vi vil gerne hjælpe dig.

  Hypnose applikationen hjælper dig med at fjerne tanker, følelser og handlinger, som blokerer dig i at kunne gøre det, du ønsker at gøre. Den hypnotiske tilstand er god til at fjerne gamle ubevidste vaner og mønstre, som får os til at føle eller gøre ting vi ikke ønsker.

  Ansvarsfraskrivelse: Dette program er til uddannelse af underbevidstheden. Det er derfor ikke et medicinsk redskab og kan ikke bruges til diagnosticering.

  Users review

  from 26 reviews

  "Great"

  7.2