FREE DOWNLOAD

Trafikinfo

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Vejdirektoratets app Trafikinfo giver dig vej- og trafikmeldinger - også i form af de seneste meldinger fra P4 Trafik. Det er muligt at få læst nye meldinger op automatisk, så du ikke behøver at kigge på appen. Oplæsning af meldinger begrænses til dit valgte kortudsnit. Meldingerne læses også op hvis appen kører i baggrunden – så du kan få informationen, selvom du eksempelvis benytter en anden navigationsapp. Aktiver positionsikonet (sigtekornet), så centrerer kortet løbende omkring din position.

  Tilmeld dig pushbeskeder for din rute(r) eller de områder du kører i, så bliver du adviseret med en pushbesked, selvom appen er helt lukket. Du kan vælge at tidsbegrænse beskederne til det tidsrum og de ugedage, der passer dig. Eksempelvis: Alle hverdage mellem kl. 07:00 og 08:30.

  Med den røde opkaldsknap til akutte indmeldinger kan du let ringe direkte til Vejdirektoratets Trafikcenter. Ved tryk på "ring op" sender app'en din position og din kørselsretning til Trafikcentret. Det gør det lettere for os, at stedfæste det du ringer om. Vi håber du vil brug knappen, hvis du oplever noget trafikfarligt på de større veje. Det kan være tabt gods, døde dyr, uheld eller kø. Ring til os, så laver vi en trafikmelding og sender om nødvendigt beredskabet afsted for at rydde op, så du og andre trafikanter igen kan komme nemt og sikkert frem.

  Trafikinfo giver dig endvidere:
  • Adgang til livebilleder fra mere end 400 webkameraer langs vejene.
  • Information om igangværende og nært forestående vejarbejder.
  • Kort med rastepladser og samkørselspladser i hele landet.
  • Live opdatering af ledige parkeringspladser i Aarhus og Aalborg.
  • Live opdatering af ledige lastbilparkeringspladser på 3 særlige rastepladser.

  Vi bestræber os på, at informationerne er så opdaterede som muligt, og at appen er brugervenlig og velfungerende. Oplever du problemer, hører vi gerne fra dig, og vi opfordrer til at du benytter appens feedbackfunktion, som du finder i menuen.

  Users review

  from 371 reviews

  "Good"

  6.8