FREE DOWNLOAD

Villa med havudsigt

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Det første, der møder dig når du kommer til denne flotte moderniserede landejendom, er den smukkeste fuldstændig ugeneret udsigt til vandet hen over villaens store grund.
  Villaen er beliggende ca. 5 km fra Brenderup, ca. 8 km fra Bogense og kun 600 meter fra fantastisk badestrand. Direkte fra villaen går skolebussen til Kongslundskolen.
  Det flotte moderniserede stuehus indeholder: Stor entré hvor der er plads til skoletasker, overtøj mv. Fra bryggerset er der adgang til stort nyere badeværelse fra 2009 med gulvvarme samt stort bryggers. Badeværelse, bryggers og entré er med gennemgående sort/hvidt skakternet klinkegulv. Fra entreen er der ydermere trappe til 1. salen og adgang til det store lyse køkkenalrum med fantastisk view over grunden og vandet. I køkkenalrummet er der masser af plads til stort spisebord til hele familien samt med gulvvarme. I åben forbindelse med køkkenet via to store døre findes den store stue med ny brændeovn, som sørger for masser af hygge i stuen. Stuen vender mod den anden del af grunden, som er udlagt med æbleplantage, køkkenhave, stort terrassemiljø og mange farverige blomster. Haven indbyder til masser af udendørstimer og hygge. 1. salen indeholder: badeværelse med badekar på løvefødder, tre store børneværelser og stort lyst soveværelse med en fantastisk udsigt via den franske altan.
  Til ejendommen hører endvidere to store lade bygninger på i alt 394 m². Den ene bygning bliver pt. brugt til stor garage med masser af plads til cykler, haveredskaber mv. Derudover findes stort værksted. Den anden længe er udlagt til opbevaringsplads/hobbyrum med mulighed for opvarmning. Derudover holder nuværende ejer høns og den ene ende af lade bygningen bruges som hønsebur.
  Denne ejendom er perfekt til den selvstændige erhvervsdrivende der har brug for masser af plads eller familien der ønsker at drive hobbylandbrug evt. med mulighed for at holde heste i yderst idylliske omgivelser.

  Se villaen på boligsiden eller Estate