FREE DOWNLOAD

Vizion Plus TV

  • SEARCH TYPE
  Vizion Plus TV icon

  Vizion Plus TV

  by: Vizion Plus 515 8

  8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Televizion Satelitor Kombetar me vendim te KKRT-se, bazuar ne ligjin nr.8410 dt.30.09.1998 “Per radion dhe televizionin publik dhe privat ne Republiken e Shqiperise” si dhe ne ligjin 8655, dt. 31.07.2000 “Per disa ndryshime ne ligjin nr.8410, dt.30.09.1998 “per radion dhe televizionin publik dhe privat ne Republiken e Shqiperise”

  Users review

  from 515 reviews

  "Great"

  8

  Users comments for Vizion Plus TV

  A Google user

  by A Google user

  Jan 02, 2018  |  "Awesome"

  Is wonderful

  A Google user

  by A Google user

  Jul 24, 2017  |  "Awesome"

  I ❤ you

  A Google user

  by A Google user

  Jun 14, 2017  |  "Poor"

  Sot vizion plus eshte kthyer si cdo aplikacion tjeter i cdo kanali.Para nje viti mund te shikoje cdo gje live filam,programe,lajme.TURP PER TELVIZIONET SHQIPTARE!!!???

  R.M Livestream 2017-2018

  by R.M Livestream 2017-2018

  Jun 02, 2017  |  "Poor"

  Live stream nuk punon fare

  A Google user

  by A Google user

  Jan 12, 2017  |  "Awesome"

  A good work to you

  bruna coca

  by bruna coca

  Nov 25, 2016  |  "Awesome"

  Super