FREE DOWNLOAD

Per Seconde Wijzer

  Per Seconde Wijzer icon

  Per Seconde Wijzer

  by: 2.2K 7.8

  7.8 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  De Per Seconde Wijzer is dé spelsensatie van Nederland! Met Per Seconde Wijzer waan je je kandidaat in het gelijknamige televisieprogramma van BNNVARA, waar al decennia lang miljoenen mensen naar kijken. Speel de soloversie en probeer in de ranglijst van 50 beste spelers te komen of speel tegen een vriend of willekeurige tegenstander en bepaal in een sprint over maximaal drie vragen wie de beste is.

  De soloversie werkt net als op tv: kies een categorie en geef het juiste antwoord bij de vragen die je daarna over een bepaald onderwerp gesteld krijgt. Het is vervolgens natuurlijk aan jou om dit zo snel mogelijk te doen, want de seconden tikken onverbiddelijk door. Er is een redding: je kunt jokers inzetten als je denkt dat je foute antwoorden gegeven hebt. Maar die jokers kosten je wel weer kostbare seconden…

  Als je tegen een ander speelt, gaat het niet om de hoogste score maar om wie als eerste twee vragen gewonnen heeft. Een vraag win je door meer antwoorden goed te hebben dan de tegenstander. Bij een gelijk aantal goede vragen wint diegene die de minste tijd nodig had. Maar: je weet natuurlijk níet hoe snel je tegenstander gespeeld heeft…

  Vanaf nu kun je met de Per Seconde Wijzer app een toernooi spelen. In meerdere rondes kun je laten zien dat je de beste bent. Het aantal deelnemers in een toernooi hangt af van hoeveel actieve spelers er op dat moment zijn. In het toernooi kun je per ronde badges verdienen.

  BNNVARA wenst je veel succes bij het spelen van Per Seconde Wijzer! En vergeet natuurlijk niet ook Per Seconde Wijzer op tv te kijken. Kijk op http://persecondewijzer.bnnvara.nl voor meer informatie.

  Users review

  from 2.207 reviews

  "Great"

  7.8