FREE DOWNLOAD

PolovniAutomobili

  • SEARCH TYPE
  PolovniAutomobili icon

  PolovniAutomobili

  by: 14.4K 9

  9 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Android aplikacija najposećenijeg sajta za internet oglašavanje i trgovinu polovnim i novim vozilima u Srbiji.

  Pretražite i pregledajte aktuelne oglase u kategorijama putnička vozila, motori, kombi i laka dostavna vozila, teretna vozila do i preko 7.5t, prikolice i poluprikolice, autobusi, kamperi, poljoprivredne mašine, radne mašine, plovila i bicikli. Takođe pregledajte i oglase u poslednjih 24 časa svih navedenih kategorija, oglase najtraženijih marki, i vesti.
  Sačuvajte odabrane oglase, kontaktirajte oglašivača, podelite oglas sa prijateljem koristeći interfejs aplikacije koja je prilagođena Vašem Android telefonu i tablet uređaju.
  PolovniAutomobili android aplikacija vam omogućava da pretražite sajt PolovniAutomobili.com bilo kada i bilo gde.

  Tags: polovni automobili , polovni automobili putnicka vozila poslednja 24h , free polovni automobili , polovni , polovni automobili aplikacija , polovni automobili za , polovni automobili dow , polovni automobili skinuti , polovni asus nexus 7

  Users review

  from 14.387 reviews

  "Awesome"

  9

  Users comments

  A Google user

  by A Google user

  Aug 18, 2017  |  "Great"

  Jedina mana u najnovijoj verziji (ne tako i mala) je sto nema cene vozila kada se udje u oglas, odnosno naslov oglasa je dosta stur u odnosu na prethodnu verziju (nema npr i predjene kilometraze i sl.)... Zato sam dao 4*, sa ispravkom dobice i 5*... Nadam se brzoj popravci... U ostalim stvarima je stvarno maksimalno poboljsana verzija, i vizuelno lepo izgleda...

  Jovan Davidovic

  by Jovan Davidovic

  Aug 18, 2017  |  "Great"

  Sada izgleda mnogo bolje, ali nemate cenu kada se udje u oglas

  Ostrogonac Viktor

  by Ostrogonac Viktor

  Aug 17, 2017  |  "Awesome"

  Posle restarta sve je OK

  Dalibor Ratković

  by Dalibor Ratković

  Aug 16, 2017  |  "Good"

  Na androidu 7.0 otvara aplikaciju za priblizno minut, nakon toga potrebno je sacekati jos dodatnih 10-tak sekundi da se otvori pocetna strana sa oglasima. U pitanju su S8+ i P10 lite uredjaji.

  A Google user

  by A Google user

  Aug 02, 2017  |  "OK"

  Imam isti problem kao i Uroš Radojičić posle poslednjeg ažuriranja aplikacije, a pre toga je sve funkcionisalo ok. Iskreno sam očekivao da će to da popravite, ali vidim da dajete beskorisne savete kako da rešimo problem koji je nastao posle ažuriranja. Rešavajte to!!!

  Žolt Konja

  by Žolt Konja

  Aug 01, 2017  |  "Awesome"

  Odlična aplikacija sa aktuelnim oglasima. Pregledno, korisnički orijentisano. Brzo se učitava. Pretrage detaljne i gađaju to što treba korisniku. Pre svega velika pohvala za inżenjerski tim koji odgovara na sva pitanja korisnika u stalno unapređuje aplikaciju. Zaista velika šteta što ne postoji slična aplijaca za berzu poslova ili prodaju nekretnina.