FREE DOWNLOAD

AEGON Mester

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Dugulás, csőtörés, gázszivárgás, elektromos gondok? Felsorolni is nehéz lenne a lehetséges problémákat, de az AEGON Mester alkalmazás mesterembert ajánl, minden vészhelyzetre.

  Egy forró nyári éjszaka elromlott a légkondi? Kizártad magad a lakásból? Nem működik a fűtés egy hideg téli estén? Beázott a lakás, és ünnepnap van? Esetleg egy olyan városban történik mindez, ahol nem ismersz senkit? Ilyen helyzetekben hirtelen azt sem tudja az ember, kit hívjon, hol keressen segítséget. Alkalmazásunk gyors és hatékony megoldást kínál sürgős esetekre. Az applikáció az aktuális tartózkodási helyedet felhasználva megmutatja, hogy kategóriák szerint (víz, gáz, fűtés stb.) milyen mesteremberek érhetőek el közeledben, majd egy gombnyomással fel is tudod venni velük a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.

  Nem vagy benne biztos melyiket válaszd? Nem tudod eldönteni melyikük a legmegbízhatóbb és legolcsóbb, vagy hogy ki elérhető az adott pillanatban? Az applikáció erre is megoldást kínál. Az választott mesterember profiloldalán megtalálható minden elérhetősége, nyújtott szolgáltatásának eddigi értékelései, illetve az árral és nyitva tartással kapcsolatos információk. Csatlakozz Te is közösségünkhöz és értékeld a már felkeresett mesterembereket!

  Users review

  from 8 reviews

  "OK"

  4.8