FREE DOWNLOAD

Elecserv automatisering

  • SEARCH TYPE
  Elecserv automatisering icon

  Elecserv automatisering

  by: Elecserv Software / ElecSoft 0 0

  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Elecserv is een bedrijf wat sinds 1999 opereert op particulier gebied, vanaf 2012 hebben wij echter door o.a. de veranderende markt een verschuiving gemaakt naar de zakelijk en semi-zakelijke markt.

  In de zakelijke markt is Elecserv een partner in de volledige automatisering. Wanneer dit nou om een groot zakelijk netwerk gaat of slechts een semi zakelijk klein netwerk. Wij specialiseren ons in online diensten en de ontwikkeling van websites en Apps (Android) Ook zijn wij u software ontwikkelingspartner. Wij kunnen voor u op maat software schrijven op licentierecht basis.

  Ons team bestaat gemiddeld uit acht mensen, ieder is gespecialiseerd op één of meerdere vakgebieden. Deze gezamenlijke kennis en vervolgens de onderlinge kennisdeling vormt zich dan ook tot Elecserv wat het nu is. Een volledig op automatiseringsgebied gericht bedrijf inclusief commerciële en reclametechnische diensten en producten. Eigenlijk kunt u het op automatisering- en reclamegebied zo gek niet bedenken of wij kunnen u van dienst zijn. Bovendien zijn we altijd leergierig naar nieuwe ontwikkelingen en staan wij open voor de meest uiteenlopende ideeën. Wij zien de projecten van onze klanten dan ook niet als opdrachten maar juist als uitdagingen!

  Wij zijn gespecialiseerd in kleine bedrijven en ZZPers. Niet alleen onze persoonlijk doch professionele aanpak, maar ook onze tarieven toegespitst op de wat kleinere ondernemers zorgen ervoor dat u in Elecserv automatisering de perfecte partner vindt voor al uw automatisering, reclame en zelfs meer…. Heeft u vragen? Aarzel niet! En neem contact met ons op.

  Tags: elecserv