FREE DOWNLOAD

EnergiGuide

  • SEARCH TYPE
  EnergiGuide icon

  EnergiGuide

  by: Fiftyfive 0 0

  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  EnergiGuide App

  EnergiGuide App er den digitale udgave(app) af håndbogen Energirigtig Drift også kaldet EnergiGuiden.

  I appén finder du en komplet guide udviklet af Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Teknologisk Institut, Niras, Gate21 og Dansk Energi. Udover guiden indeholder den også en kursuskalender for kurser i Energirigtig Drift, som afholdes af Teknologisk Institut samt inspiration og kontaktoplysninger til Københavns Ejendomme´s Energiteam.

  Rigtig god fornøjelse med appén.

  OM SELVE ENERGIGUIDEN

  Energiguiden er et redskab, som vil hjælpe dig på vej til at opnå resultater indenfor Energirigtig Drift.
  Vi ved af praktisk erfaring, at de råd, som du får i guiden, vil være til hjælp og til inspiration i det daglige, hvad enten du har stor erfaring eller først for nylig er gået i gang med Energirigtig Drift. Guiden kan både bruges til løsning af konkrete problemer og nye tiltag!

  Guiden indeholder vejledning til handlingsplaner og tjeklister til at komme i gang, samt gode råd til dig, som driftsansvarlig eller medarbejder, der gerne vil bruge din faglige viden til at handle energirigtigt.
  Guidens kapitler gennemgår de forskellige områder i en bygning, hvor du selv kan gøre noget for at opnå energibesparelser.

  Guidens to sidste kapitler handler om, hvordan Energirigtig Drift kan organiseres overordnet i en kommune eller i en virksomhed med flere bygninger.

  Tags: app energiguide , app til energirigtig drift , dansk energi guide , energi guide , energiguide , energiguide apps , energiguiden , energirigtig drift , københavns energi