FREE DOWNLOAD

Formit

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Formit – aplikacija za jednostavno kreiranje online obrazaca
  Želite li se riješiti svih nepotrebnih obrazaca u vašem poslovanju jer samo stvaraju troškove ispisa, neučinkoviti su ako nisu precizno ispunjeni i preneseni, kasne, izgube se...? S aplikacijom Formit možete upravo to!
  Formit je nova besplatna mobilna aplikacija koja služi za jednostavno kreiranje dinamičkih obrazaca, a ekskluzivno je dostupna svim korisnicima T-Mobile mreže.
  Putem jednostavnoga sučelja u Formitu doslovce u nekoliko minuta izradite željeni obrazac na vašem računalu, u uredu ili kod kuće. Jednostavnim klikom obrazac podijelite s vašim kolegama ili korisnicima, koji će onda na svojim mobilnim uređajima imati sučelje kreiranog obrasca prilagođeno unosu unaprijed definiranih podataka kroz jednostavne izbornike. Tako jednostavno! Više vam ne treba pisač ili tiskara, ne morate više pratiti kada naručiti nove obrasce ili kada ih trebate distribuirati. Sada će vaš tim moći prikupljati informacije putem bilo kojeg Android uređaja u strukturiranom obliku, offline i online, a vi ćete ih kroz aplikaciju dobiti brzo natrag u vaše računalo za daljnju obradu.
  Formit je praktičan i idealan alat za prikupljanje informacija putem mobilnih uređaja, bilo kad i bilo gdje, a u obliku koji najviše odgovara zahtjevima vašega poslovanja.
  Formit je idealan alat za:
  - upitnike za istraživanje tržišta
  - narudžbe manjih tvrtki (restorani, barovi..)
  - narudžbe u tvrtkama s manjim asortimanom proizvoda ili usluga
  - praćenje posjeta vašim korisnicima
  - praćenje posjeta vašim pacijentima itd.
  Koristeći se aplikacijom Formit sudjelujete u očuvanju naših šuma i zdravog okoliša.
  Za korištenje aplikacije potrebno se registrirati na http://formit.t-com.hr
  Pozor:
  Formit zahtijeva dva dopuštenja prilikom instalacije:
  - Formit će se koristiti vašom vezom na internet, što je nužan preduvjet da aplikacija sinkronizira podatke na vašem uređaju s bazom podataka u “oblaku“.
  - Aplikacija će pročitati status i identitet uređaja. Formit je ekskluzivna aplikacija za T-Mobileove korisnike i potrebno je provjeriti upotrebljavate li na telefonu SIM karticu T-Mobile Hrvatska.

  Tags: formit , formit tmobile , formit hr , rba na dlanu , rba na dlanu apk , ht imenik apk , gdje naručiti pedometar , formit tcom upute , formit t mobile

  Users review

  from 7 reviews

  "OK"

  4.2