FREE DOWNLOAD

Lansigt

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Lansigt accountants en belastingadviseurs B.V. is een accountantsorganisatie die ondernemers in het midden- en kleinbedrijf wil aanzetten hun uitdaging te realiseren. Dat vraagt om een ander type accountant. Eén die ongebaande paden durft te verkennen. Die denkt vanuit die stip aan de horizon.
  Met de kennis van nu, maar nieuwsgierig naar morgen. Eén die niet alleen anders denkt, maar ook gewoon doet. Onze accountants hebben dat in zich. Twee belangrijke eigenschappen hebben ze gemeen: inlevingsvermogen en inventiviteit. Daarmee ontstijgen we de middelmaat. Samen met onze
  klanten. Dat geeft energie.

  De Lansigt accountants en belastingadviseurs B.V. app dient als verlengstuk van onze dienstverlening. Als klant van ons kantoor kunt uw deze app gebruiken om op een snelle en efficiënte manier uw taken (zoals belastingaangiften) te raadplegen en goed te keuren. Tevens kunt u deze app gebruiken om direct contact op te nemen met ons kantoor. Bent u nog geen klant en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.