FREE DOWNLOAD

LightGuideNL

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  De Philips Lighting Hub-app vormt voor u de poort naar de wereld van de professionele verlichting waar Philips licht breder toepast dan alleen voor verlichten.
  Deze app is een inspirerend beginpunt voor de professionele verlichtingsbranche. De app bevat Philips’ complete professionele verlichtingsassortiment en illustreert dit met interessante projecten en verlichtingsoplossingen van overal ter wereld.
  INHOUD
  - Meer dan 100 verlichtingsprojecten in verschillende toepassingsgebieden zoals buitenverlichting, kantoren, industrie, ziekenhuizen, winkels, gezondheidszorg en amusement. Elk project bevat meerdere afbeeldingen en video's die u in staat stellen het project vanuit elke hoek te bekijken.
  - Alle professionele verlichtingsproducten zijn erin opgenomen, uiteenlopend van armaturen en lampen tot verlichtingssystemen en lichtregelsystemen. U kunt de selectie doorzoeken zonder dat u verbonden bent met het internet: de hele inhoud is opgenomen in de app.

  EIGENSCHAPPEN
  - Hotspots: De projectafbeeldingen bevatten hotspots die de verlichtingsproducten en/of -oplossingen aanduiden die werden gebruikt om het verlichtingseffect te realiseren. Aantikken van de hotspot brengt u rechtsreeks naar de gegevens over het product en/of de oplossing.
  - Delen: U kunt de producten waar uw voorkeur naar uitgaat delen met uw collega's of ze versturen via Twitter en/of LinkedIn.
  - Favorietenlijst: Voeg uw producten toe aan uw favorietenlijst en deel deze met uw collega's en vrienden. U kunt altijd terugkeren naar uw lijst als inspiratiebron of hem gebruiken als referentielijst met ideale producten voor uw volgende project.
  - Waar te koop: Via de functie 'waar te koop?' kunt u de dichtstbijzijnde dealer in uw land/regio/stad vinden.
  - Productleaflets: Als u verbinding hebt met het internet kunt u alle productleaflets downloaden en een directe koppeling met de website maken om alle technische specificaties te bekijken.
  - De app werkt ook offline.
  .

  Waarom Philips?
  Wat wij doen, is het leven verbeteren met licht
  Het menselijk leven draait om licht. Onze slaap/waak-cycli volgen de patronen van de zon; licht beïnvloedt onze stemming, verbetert ons welzijn, en stelt ons in staat meer te beleven en te bereiken. Het is een wezenlijk onderdeel dat onze levens rijker, productiever en veiliger maakt. Philips Lighting concentreert zich op innovatieve manieren om licht te gebruiken voor het eenvoudig verbeteren van de levens van mensen, waar zij ook wonen en werken: thuis, op school, in kantoren, in winkels en openbare ruimten, en op de weg.
  We onderkennen dat behouden van grondstoffen en bescherming van het klimaat een steeds belangrijkere rol spelen in de gezondheid en het welzijn van mensen. Daarom besteden we speciale aandacht aan het maximaliseren van het effect van verlichting en het tegelijk minimaliseren van de energie die vereist is om dat te realiseren.

  Zinvolle innovatieve oplossingen
  Bij Philips Lighting observeren we gedrag en luisteren we naar mensen (onze klanten, consumenten en belanghebbenden) om te verzekeren dat we ons richten op de echte behoeften en ambities in hun levens. Samen met architecten, verlichtingsontwerpers, stedenbouwkundigen en overheden, en met consumenten in hun woningen, zoeken we naar het realiseren van zinvolle innovatieve producten en oplossingen die eenvoudig de levens van mensen verbeteren met licht.

  Tags: philips simplyshare pc

  Users review

  from 4 reviews

  "Great"

  8