FREE DOWNLOAD

MHI productcatalogus by STULZ

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Deze app is een handige tool voor geïnteresseerden in de producten van MHI, Mitsubishi Heavy Industries. De app biedt een helder overzicht van de beschikbare MHI producten. U kunt de MHI documentatie die u wilt lezen selecteren uit een lijst en meteen gemakkelijk doorbladeren.

  Per document is een inhoudsopgave opgenomen, waarmee u eenvoudig het door u gewenste hoofdstuk kunt selecteren. Door te klikken op het hoofdstuk opent de app de gewenste pagina en kunt u eenvoudig verder bladeren.

  De MHI productdocumentatie is opgedeeld in drie delen: MHI Prijsboek 20162017, technische handleidingen en brochures. In de app vindt u de volgende productdocumentatie:

  MHI Prijsboek 20162017:
  VRF-multisplit-airconditioning KX6-serie
  Multisplit-airconditioning SX-serie
  Split-airconditioning FDS-serie
  Split-airconditioning S-serie
  Kruisstroomwarmtewisselaar
  Meet- en regeltechniek
  Toebehoren split-airconditioning-systemen
  Warmtepompen
  Algemene voorwaarden

  Technische handleiding:
  Informatieboek voor ontwerpers en adviseurs

  MHI brochures:
  Heel eenvoudig een ideaal binnenklimaat creëren
  Een milieuvriendelijk en efficiënt binnenklimaat creëren
  Met CompTrol centrale bedieningen
  WPX2 Met warmtepompen natuurlijk energie besparen
  CompTrol Interface 4Web. Eenvoudig, comfortabel en overal

  Wie is STULZ?
  STULZ in Nederland staat voor competentie, kwaliteit en flexibiliteit
  STULZ Groep B.V. is een dochteronderneming van STULZ GmbH uit Hamburg (D). Sinds de oprichting in 1959 heeft STULZ Groep zich gespecialiseerd in het klimatiseren van ruimten. Hiervoor is technische kennis en organisatorische flexibiliteit een vereiste.

  Vanaf het begin wordt de onderneming gekenmerkt door intensief contact met haar afnemers, een innovatief karakter en een pioniersrol bij de introductie van airconditioning in Nederland.

  Voor de ontwikkeling van onze apparatuur en het ontwerp, de voorbereiding en de uitvoering waarin onze apparatuur wordt toegepast, maken wij uitsluitend gebruik van de meest geavanceerde en duurzame technieken. Met onze apparatuur scheppen wij een optimaal binnenklimaat voor mens en machine.

  STULZ Groep is met haar vijf productdivisies Nederlands meest complete leverancier van producten op het gebied van klimaatbeheersing. Onze productspecialisten helpen u met het realiseren van specifieke wensen, zodat dit wordt vertaald in een juiste product- of systeemkeuze.

  STULZ Groep: uw betrouwbare servicepartner - 24 uur per dag
  STULZ Groep beschikt over een eigen servicedienst met uitstekend opgeleide technici die voor haar afnemers het gehele jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week ter beschikking staat.

  Tags: stulz mhi , comptrol interface 4web , product catalogus stulz

  Users review

  from 5 reviews

  "Awesome"

  10