FREE DOWNLOAD

SZPI

  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Hogyan pályázzon, ha azt sem tudja, hogy mire lehet? – ezt a kérdést tette fel nekem nemrég egy asztal-társaságnál egy hölgy, aki meghallotta, hogy mivel foglalkozom. Ő egy új gyerekjáték ötletét dédelgette magában, de azt nem tudta megmondani, hogy ehhez milyen európai uniós támogatást akar szerezni. Mert nem tudta, hogy milyen lehetőségek közül választhat. Emiatt nem pályázott, nem valósította meg az ötletét, nem dolgozott és nem adott munkát másoknak sem. Csak megvolt a véleménye az egész, szerinte értelmetlen herce-hurcáról.

  Mi ezen tudunk változtatni. A legfontosabb feladatunk, hogy az uniós pályázatok kapcsán Ön időben megtudja: mikor, hol, mire és hogyan érdemes figyelni. 19 nagyvárosban 152 tanácsadónk állt munkába, akik segítenek a pályázatok kiválasztásában, a beadásában, a papírmunkában, mindenben. Munkatársaink a projektötlet megfogalmazásától a pénzügyi elszámolás lezárásig a teljes folyamatot végigkísérik. Gyorsan, és ami még fontosabb, ha kell, a pályázó székhelyén vagy telephelyén segítenek. Kis- és középvállalkozók ugyanúgy fordulhatnak hozzánk, mint ahogy az önkormányzatok, nagyobb cégek, vagy magánszemélyek.

  Ebben az alkalmazásban most megnézheti az Önhöz térben és így időben legközelebb álló tanácsadó rövid bemutatkozását. Keresse fel, használja ki az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségeket, fejlessze uniós forrásokból a cégét, szerezzünk közösen pénzt a jó ötletéhez!

  Béta verzió

  Tags: szpi com , theme szpi , szechenyi programiroda

  Users review

  from 9 reviews

  "Great"

  7.4