FREE DOWNLOAD

WFMS Eventus

  WFMS Eventus icon

  WFMS Eventus

  by: 101 4

  4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD

  Screenshots

  Description

  Az Eventus Android kliens alkalmazás az Eventus nagyvállalati folyamattámogató rendszer android alapú mobil eszközökkel való elérését teszi lehetővé.

  Figyelem!! Az alkalmazás kizárólag az Eventus rendszer használatára feljogosító érvényes licence-el rendelkező ügyfeleink számára készült, önálló használatra alkalmatlan! A letöltött és telepített alkalmazás a központi szerver elérését biztosító megfelelő felhasználói jogosultságok nélkül nem működik, letöltése így kizárólag ügyfeleink számára javasolt.

  Az Eventus egy integrált munkafolyamat-irányító és erőforrás-kezelő rendszer, mely funkcióinak és felépítésének köszönhetően a vállalati rendszerek integrációját is sikeresen el tudja látni. Az Eventus a legnagyobb teljesítményű munkafolyamat-irányító rendszerek közé sorolható; egyedülálló támogatást nyújt különböző iparágakban működő vállalatok számára.

  Jelen alkalmazás célja a központi munkaerő-irányítási rendszerhez csatlakozva a mobil munkavégzés támogatása. Segítségével a területen dolgozó munkatársak számára a feladatok elvégzéséhez szükséges információk bármikor és bárhol elérhetővé válnak, illetve jelentősen leegyszerűsödnek adminisztrációs feladataik a papíralapú munkalapok android készüléken futó alkalmazással történő kiváltásának köszönhetően. Mindezeken felül a rendszer bevezetése a vállalat számára jelentős költségmegtakarítást is eredményez.

  Az alkalmazás kiemelt funkciói:
  • Elvégzendő feladatok megjelenítése kívánt szempontok szerinti sorrendben (prioritás, távolság a jelenlegi helyzettől, feladattípus, cím…), munkavégzéshez kapcsolódó információk rögzítése, elvégzett feladat készre jelentése
  • Integrált kamerakezelés (fényképcsatolás munkajegyhez egy gombnyomással)
  • Integrált vonalkód olvasó, vonalkód adatok rögzítése munkajegyhez
  • Aláírás rögzítés a mobil kliens saját felületén, aláírás jegyhez csatolása
  • Csatolmányok kezelése (dokumentumok, táblázatok, képek…)
  • Navigáció indítási lehetőség a kiválasztott feladat helyszínére

  Bővebb információ: www.eventus.eu
  Az Eventus rendszer fejlesztését és bevezetését a Fornax ICT Kft.végzi.

  Tags: munkalap eröforrás , eventus , eventus letöltés , eventuszközlekedés , munkaerő irányító rendszer

  Users review

  from 101 reviews

  "OK"

  4