FREE DOWNLOAD

Your Answer

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Your Answer erbjuder en förstklassig svarstjänst och vi vill att du skall se oss som dina externa kollegor. Med denna applikation gör vi det enkelt för dig att hänvisa dig och berätta för oss när du inte är tillgänglig för samtal.

  Mobil hänvisning innebär:

  Med en knapptryckning i vår App informerar du oss om att du inte är tillgänglig – våra telefonister hanterar då dina samtal efter önskemål. Ring, skicka e-post eller SMS direkt till dina kollegor från applikationen. Alla kollegor är samlade i telefonen med status om deras tillgänglighet och annan information som avdelning, titel, nummer och e-post.

  Snabb hänvisning:

  Här meddelar du våra telefonister och dina kollegor din status som ska gälla från nu och till vald tid. Det kan som exempel vara ”Lunch 1 timme” eller ”Möte 3 timmar” och du ställer enkelt in vilken orsak och sluttid som ska vara din standard. Du aktiverar och avaktiverar genom en enkel knapptryckning.

  Mitt företags kontakter:

  Här ser du alla dina kollegor, eventuell hänvisningsorsak och vilken avdelning dem tillhör. Du kan enkelt ringa, e-posta och skicka sms direkt till dina kollegor.

  När du klickar in på kollega ser du:

  • Hänvisningen med all information
  • Adress, titel, avdelning, telefonnummer och e-post
  • Sökord, bild och kalender för personen

  Inloggningsuppgifter:


  Användarnamn är normalt din e-postadress och har du inte tillgång till ditt lösenord så klickar du på "Glömt lösenord" så erhåller du lösenordet till din meiladress som är registrerad hos oss.

  Bästa hälsningar

  Your Answer AB