FREE DOWNLOAD

CallCheap - 0900 killer

  • SEARCH TYPE
  CallCheap - 0900 killer icon

  CallCheap - 0900 killer

  by: Slagveer.com 36 8.4

  8.4 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Het Probleem:
  Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat bedrijven voor de consument alleen bereikbaar zijn via een 0900-telefoonnummer. Deze nummers kunnen erg duur zijn, 70 cent per minuut is tegenwoordig niets bijzonders meer. En hoe duurder het bellen van zo'n nummer is, hoe langer het duurt voor u de juiste persoon aan de lijn heeft. Vaak krijgt u, voor u het keuzemenu eerst ook nog eens een reclameverhaaltje van het bedrijf te horen.

  Kosten:
  Zo hangt u tijden aan de telefoon, gedwongen om eerst te luisteren naar de reclame van het bedrijf, daarna komt er een traag keuzemenu, en daarna zijn alle medewerkers in gesprek. Voor je er erg in hebt zijn er tien minuten voorbij, voor eigen rekening, voor 70 cent per minuut of meer.

  Klantonvriendelijk gedrag:
  Het wordt hoog tijd om eens tegengas te geven met betrekking tot dit uiterst klantonvriendelijke gedrag. Want als wij als samenleving, accepteren dat een bedrijf dat een fout maakt waardoor de klant genoodzaakt is te bellen, dik verdient aan die klacht via een 0900 nummer dan moeten wij niet verbaasd zijn als wij steeds minder service krijgen, want wij bewijzen dat wij dit toestaan.

  Er is een alternatief voor deze dure 0900-nummers gevonden:
  Namelijk "CALL CHEAP", via deze app belt u niet het originele telefoonnummer van het bedrijf. U belt gewoon het alternatief nummer dat geplaatst is achter het dure 0900 nummer en u heeft meteen contact met het bedrijf of de instelling. Ieder 0900-nummer is gekoppeld aan een gewoon vast nummer. Als u dat vaste nummer belt dan komt u bij hetzelfde callcenter terecht. Punt is dat u wel moet weten naar welk nummer een 0900-nummer dan verwijst. Is er eentje gemist, schroom dan niet om dit aan te vullen in deze handige app.

  LET OP ADOBE AIR VEREIST!!!!

  Tags: 0900 killer , free calling 0900 , reclame killer

  Users review

  from 36 reviews

  "Great"

  8.4