FREE DOWNLOAD

Hi Belstatus Widget

  • SEARCH TYPE
  Hi Belstatus Widget icon

  Hi Belstatus Widget

  by: i-Help Networks 49 6.2

  6.2 Users
  rating
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Dit is een alternatief voor de officiële Mijn Hi Belstatus app. Deze widget toont in een oogopslag de belangrijkste informatie m.b.t. je belstatus.

  Dit is geen app maar een widget! Mail ons even als je vragen of opmerkingen hebt. Dat gaat makkelijker dan communiceren via de recensies.

  De widget toont je beltegoed (het aantal belminuten dat je deze maand nog kan bellen binnen je bundel), SMS tegoed (het aantal SMS'jes dat nog over is), het percentage nog tegoed en de einddatum van deze periode zodat je weet hoelang je nog rustig aan moet doen. Ook de kosten bij verbruik boven je bundel worden getoond.

  Nadat je het aantal minuten en SMS'jes dat in je bundel zit hebt ingevoerd, laat de widget zien hoeveel minuten en SMS je nog over hebt deze periode. De status wordt dagelijks automatisch bijgewerkt.

  Je Hi-account gegevens zijn nodig om in te loggen op website zodat je belstatus kan worden opgevraagd. Je gegevens worden uiteraard uitsluitend voor dat doel gebruikt.

  Dit is geen app maar een widget. Na installatie dus eerst nog even toevoegen aan een van je startschermen. Kijk hier voor een handleiding (Engels): http://google.about.com/od/socialtoolsfromgoogle/ss/how-to-add-android-widgets.htm

  Tags: hi belstatus , mijn hi , hi belstatus in minuten , hi belstatus widget , hi status , widget verbruik bellen

  Users review

  from 49 reviews

  "Good"

  6.2