FREE DOWNLOAD

Indygen

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Bucura-te de cel mai cool serviciu digital destinat exclusive tinerilor, ce-ti ofera conectivitate si solutii pentru stilul de viata urban al generatiei tale. Cu un membership lunar ai acces la resurse de conectare si solutii potrivite stilului tau de viata: SIM-ul Indygen are o oferta de telefonie mobilă construită în jurul accesului la internet, care te tine mereu conectat cu tribul tau, castigi bani pentru ideile tale, poti sa te angajezi in cadrul comunitatii, ai acces la resurse video educationale si afli cine esti si ce poti face.

  VREI SA ITI COMANZI UN SIM INDYGEN? Descarca aplicatia Indygen care te ajuta sa comanzi produsele pe care ti le doresti (SIM Indygen, Card de reincarcare) si un conector Indygen va ajunge la tine mai iute “ca vantul si ca gandul” pentru a iti livra comanda sau pentru a iti oferi consultanta.
  Daca esti in Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi sau Timisoara poti sa chemi cel mai apropiat conector Indygen care va veni oriunde te-ai afla, indifferent daca esti la scoala, prin magazine sau la cafenea.

  Features:
  1. Localizare automata – Te gasim oriunde ai fi, pentru ca la pornirea aplicatiei esti localizat automat, fara sa mai fii nevoit sa introduce adresa manual.
  2. Configureaza-ti o adresa – Nu mai pierde timpul, seteaza-ti adresa de livrare fie prin mutarea iconitei pe harta, in urma careia este afisat numele strazii, fie din ecranul de cautare a adreselor.
  3. Castiga timp comandand usor! - Stim ca nu ai timp sa pierzi vremea, de aceea poti plasa comanda din acelasi ecran, imediat ce ai finalizat setarea adresei. In plus, ai o multime de functionalitati: poti modifica adresa, alegi produsele, vizualizezi preturile, poti solicita consultanta etc.
  4. Alege dealerul! – Ai finalizat comanda? Click “Plaseaza comanda” si aceasta va pleca automat catre mai multi conectori. Sistemul allege conectorul optim dintre cei care au raspuns la comanda si este afisat impreuna cu alte detalii precum rating, numar de recenzii, timpul de sosire, etc. Conectorul poate fi acceptat sau respins, caz in care este afisat urmatorul dealer. De asemenea, poti renunta la comanda!
  5. Dealer Tracking&Chatting! – Dupa ce ai selectat conectorul preferat, vei vizualiza in timp real traseul si deplasarea acestuia catre locatia in care te afli. Poti comunica in orice moment cu dealerul tau fie prin mesaje, fie il poti suna, de asemenea si el te poate contacta in orice moment prin chat. In momentul finalizarii comenzii vei primi un mesaj de multumire din partea comunitatii Indygen!
  6. Utilizator cu acte in regula! Creaza-ti un cont de utilizator care te va ajuta sa te bucuri de mai multe avantaje in cadrul aplicatiei:
  - Instoric comenzi – Vezi numarul comenzilor effectuate si detaliile acestora (data, produsele achizitionate si conectorul)
  - Vezi detaliile conectorului - rating si posibilitatea da a acorda o nota, recenziile si posibilitatea de a acorda o recenzie, poza si mecanismul de marcare ca favorit sau nu.
  - Adresele mele - Ai posibilitatea sa iti setezi oricand mai multe adrese – astfel nu mai esti nevoit sa introduci o adresa de fiecare data, ci doar sa o selectezi pe cea corecta.

  Descarca aplicatia si intra in tribul Indygen de oriunde esti! Mai multe detalii pe http://www.indygen.ro/

  Users review

  from 51 reviews

  "Great"

  8.4